Szerintetek is nagyon gáz, ha az első gyermekünkről "lemaradt" nevet adjuk a 2. babánknak?
Az első gyermekünk kisfiú, és ami akkor volt a lánynevünk, most azt szánjuk a 2. babánknak, aki valószínűleg kislány. Ma a barátnőm megjegyezte, hogy Ő bizony nem adna maradék nevet a gyermekének, és nekik mindegyik gyermeküknél volt másik fiú és lánynevük is.
Nekem eddig ez eszembe sem jutott, de most elbizonytalanodtam.
Sztem ez hülyeség!
Nyílvánvalóan már elsőre is a "tökéletes" lány- és fiúnevet kerestétek, amiből a lány nem lett felhasználva. Attól az még nektek továbbra is a tökéletes, és miért adnátok a kislányotoknak csak egy "második legjobb" nevet?! Neki is jár a legjobb:D!
Nálunk nehezebb a szitu, mert vlsz. a második is fiú. És mi bizony ugyanazokban a nevekben gondolkodunk, amikben elsőre, mert az izlésünk nem változott...
Nagyon egyszerű: ez nem maradék név:)
A férjeddel úgy döntöttetek, hogy ha lányotok lesz x-nek, ha fiatok, Y-nak fogják hívni. Fiatok lett Y lett a neve. Most lányotok lesz, X lesz.
Ezen ne problémázz, ez akkora butaság, hogy "maradéknév":DD AZt adjátok, amit ti akartok, más ne érdekeljen:)
Az én fiam is Botond. :) És nagyon illik rá a neve!
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Én sem érzem maradék névnek, de ugye terhesség alatt a hormonok miatt érzékenyebbek vagyunk, és sok mindent másképpen gondolunk, mint alapjáraton tennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!