Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet attól baja a magzatnak,...

Lehet attól baja a magzatnak, ha vérszegény vagyok?

Figyelt kérdés
Gondolom laborban észreveszik, de én a 14. héten voltam először, még nincs eredmény. Uh-n nem mondták, hogy baj lenne, a korának megfelelően fejlődik. Vagy az nem is látszana?
2009. aug. 22. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én végig vérszegény voltam, hiába szedtem a vasat, sőt szülés után is az maradtam, sokára rendeződött. Egészséges, normális súlyú lányom született, nálunk ebből semmilyen baj nem lett.
2009. aug. 22. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt baj. Állítólag nem túl jó a babónak, de szerencsére nálunk tényleg semmi gond nem volt, normális súllyal is született (3570 g, 37 hétre.)Én viszont nagyon nehezen jöttem helyre. Sok vért is vesztettem, és emiatt aztán 2 napig fel se tudtam kelni az ágyból.
2009. aug. 22. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elsővel a 3. trimeszterben voltam vérszegény. 4,17 kg lett, de én is sok vért vesztettem, másnap elájultam. 2 napig nem is engedtek egyedül felkelni az ágyból. Ez volt 15 hónapja, azóta azt hittem rendeződött. De ezek szerint mégsem. Remélem nem vagyok az elejétől kezdve vérszegény.
2009. aug. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!