Kismamik van itt olyan aki február 20. után szül Győrben?
Szia!
Én február 24. körül szülök, Óváron....
De ha van kedved beszélgethetünk.
Mi a második babánkat várjuk, van egy 3 éves lánykám. Most kisfiút várunk!
Nektek első baba? Kisfiú vagy kislány?
igen, én 25-re vagyok kiírva a 2. kisbabámmal;
persze :)
kislányt vagy kisfiút vársz: első babád lesz?
Első vagyok, aki Óváron fogok szülni!
Sok jót én sem hallottam a győri szülészetről, -nem mintha az óváritól el kéne hogy ájuljak, de az első babámnál nem volt semmi baj!!
Konkrét dolgokat nem tudok a győri kórházról. Kíváncsi vagyok én is hogy miket írtok majd.
5/7:
Én a 2.babát váró kisfiút váró anyuka vagyok, aki Győrben tervezi a szülést;
Nyugodtan kérdezzél csak, ha e két kórház között gondolkozol, akkor Győr. Itt van a PIC részleg is!Az a baj,hogy amit tapasztal az ember ide azt írja le; és lehet, hogy csak rossz napja volt a kórházi dolgozónak...én anno ezzel próbáltam magamat nyugtatni; viszont a fürdőszoba részlege 3 éve nem éppen a legjobb volt, a nők igénytelensége sajnos a WC-n is meglátszott, hiába takarítottak;Ami engem zavart,hogy beöntést kaptam, de egyszerre többnek is adtak, s a többi várandós nő ép sorba állt a WC-n, és szóltak egymásnak, hogy mikor végzel már, mintha ezt ilyenkor lehetne szabályozni!
egy-két személyes szobák vannak,van VIP szoba ott full luxus van,de fizetni kell érte; vinni kell magaddal szinte mindent: pelus, kisruha, picinek fürdetéshez törölköző vagy textil kifogó, törlőkendő ,popsikrém, stb.-i
itt találsz képeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!