Debreceni kismamik, akik február, márc. -ra várják a babót?
Én most 23 hetes vagyok a picurral, itthon vagyok nem dolgozok már.
Ti dolgoztok még?Nem unatkoztok?Mit vásároltatok már a babónak?Hogy érzitek magatokat?
Szia!
Én is már az elejétől kezdve itthon vagyok! Most már teljesen jól vagyok, de 14 hétig nagyon rosszul voltam! Unatkozni nincs időm, mert mindig van mit csinálni!
Semmit nem vásároltunk még neki, mert a nemét még titkolja!
26+3 hetes kismama
Sziasztok!
Én összeségében jól viselem, bár a gyakori pisilés meg a hátfájás nem a legjobb dolgok, de muszáj lesz kibékülni velük:)
Unatkozok néha itthon.Sok mindennel próbálom lekötni magam:terhestorna, gátizomtorna, légzéstechnika gyakorlása, főzés, mászkálás stb.De azért igy is magányos vagyok néha, mert nem sok kismami van a közelemben(nagyjábol 1 se),pedig jó lenne néha babás dolgokról beszélgetni.Mi sok mindent megvettünk már, mert félek nagyon, hogy kifutok az időből, vagy a fűtési szezon miatt nem lesz sok plussz pénz, amit el lehet rakni.De legalább már nem kell sok minden.
Ti hol fogtok szülni?
Hány évesek vagytok?
szia! az előtted válaszoló vagyok :-)
én 23 éves vagyok és nekem sincs 1 kismama se a közelemben tényleg jó lenne elbeszélgetni tapasztalatokat szerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!