Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák! Máv kórházr...

Kismamik, Anyukák! Máv kórházról tapasztalatok? Esetleg Debreceni Attiláról?

Figyelt kérdés

Most váltottam orvost meg kórházat,sajnos kénytelen voltam és itt fogok szülni,tegnap este voltam bent, nekem megfelel meg jónak tűnik az orvos is,de hátha vannak személyes tapasztalatok is.

38 hetes

2011. jan. 22. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ott szültem. Maximálisan meg voltam elégedve a szülő szobával, tényleg minden igényt kielégített.

Bababarát kórház, tehát folyamatosan veled lehet a baba. Három ágyas szobák vannak, saját zuhanyzóval. Ez elég lutri, mert nekem két tündéri szobatársam volt, így nagyon kellemesen telt a bent töltött idő. Viszont utolsó nap betoltak egy csajt, hát... Menekültünk olyan rémes volt.

A csecsemősök változók. Volt nagyon kedves, rendes, és volt olyan, aki akkor is nehezen válaszolt, ha kérdeztük.

Pont őt fogtam ki első nap, mikor fájdalomcsillapítót akartam kérni. Azt mondta akkor ad, ha megnézheti a gátsebem. Aznap hajnalban varrtak, tiszta láz voltam betegség miatt (valószínű azért fájt annyira, mert különben elég jól bírom a fájdalmat), szerinte mit akartam azzal az egy nyomoronc tablettával? Üzletelni? Mondtam neki, hogy én úgy érzem az orvosom feladata, hogy megnézze. Nem szólt semmit, hozta a gyógyszert. Aztán a többi napon minden reggel odakészítették a kis asztalra, de még a szobatársaimnak is. Pedig akkor már nem is volt rá szükség. Ha bármilyen gyógyszert kell kapnod, arra Te figyelj, mert én az utolsó napon tudtam meg, hogy elvileg folyamatosan antibiotikumot kellett volna kapjak. Nem vették észre a kórlapon. Nekem meg nem szólt senki, a szülés után kaptam infúzióban, és azt hittem ezzel le van tudva.

A dokit nem ismerem. Én magánrendelőbe járok a dokimhoz, minden vizsgálatot ott végez.

Összességében jó tapasztalatokkal jöttem el, és most is ott fogok szülni, hogy érkezik a kis tesó.

2011. jan. 22. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

itt egy nem túl régi kérdés, első válaszoló vagyok itt

2011. jan. 24. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. A szülőszobák szuperek, a szülésznők nagyon kedvesek és értik a dolgukat! Az anesztes doki is nagyon empatikus és ügyes volt - én EDÁval szültem, természetes úton. A szobák kellemesek, ha jók a szobatársak öröm lesz a bent töltött idő. A kaja nem túl jó, sok olyat adtak, ami felfúj, igy inkább mindig hozattam a családdal hazait:o) A csecsemősök tényleg nagyon változóak. Marcsi volt a legkedvesebb és a legtöbb infót átadó. Bármikor szivesen segitett.Viszont volt olyan, aki abszolút nem volt empatikus. Lelkiekben erre jó felkészülni. A dokit nem ismerem, rengeteg doki dolgozik a MÁVban! Összességében nagyon elégedett voltam.
2011. jan. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!