Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dél-pesti kórházról tapasztala...

Dél-pesti kórházról tapasztalatok? Minden érdekel!

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 15:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Igazából friss tapasztalatok érdekelnének. Láttam 2008-as beírásokat, de azóta eltelt 2 év...
2010. szept. 20. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért kérdezed?Most fogsz ott szülni?

Én tavaly novemberben szültem és meg vagyok vele elégedve.Ill.úgy mondom hogy a szülészettel,mert a patológia az nem a legjobb.A csecsemős részen nem voltam,remélem lesz rá alkalmam mert most dec. 31.-ére vagyok kiírva.Ha van konkrét kérdésed akkor kérdezz nyugodtan.

2010. szept. 20. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
én is novemberben voltam ott,1 hetet a pathológián voltam,egy-két ember nem volt az esetem.a csecsemős részen nem voltunk,mivel a kisfiam inkubátorba került.az ott dolgozók előtt le a kalappal.a szülőszobák szépek,újak,az ott dolgozók mind nagyon kedvesek.én is válaszolok,ha konkrét kérdésed van.
2010. szept. 20. 19:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Március elején fogok szülni. Első babámat várom.

Milyenek a szobák? A babák éjjel-nappal velünk vannak? Rögtön cicire teszik őket? Segítenek?

Hirtelen most ennyi jut eszembe.

2010. szept. 20. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves második!

Te mikor szültél?Én is azért voltam a patológián mert a fiam inkubátorban volt.

Nekem szülés után nem tették cicire,de a szobatársamat hajnalban hozták le és kb. 9-10 óra fele már hozták vagy lehet még hamarabb aztán elvitték pár órára és visszahozták,de akkor már egésznap vele volt a pici.

Mész majd szülőszoba látogatásra?Van valaki fogadott sz.nő vagy doki?

2010. szept. 20. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
10 évvel ezelőtti tapasztalatom: a kórház lehetőségeihez képest igyekszik... hogy miben? Minden kórteremben van elhelyezett fürdőszoba, wc. A szülőszobák, ha nincs is sok de leválasztottak. Lehet 2 ágyas szobát kérni, de a nagy többség kb. 5 személyes. Akkor azt vallották, hogy a szülés után az anyukának is kell pihennie és a babákat is felügyelik, ápolják, orvosi és kötelező ellenőrzéseken vesznek részt - ez azt jelenti, hogy éjszaka a babaőrzőben vannak a babák, anyuka pedig pihenjen. Napközben amennyit lehet, kiadják és az anyuka ágya mellett van. Ami a nővéreket, orvosi ellátást illeti - embere válogatja. Sajnos volt rossz élményem is, amikor az erő épp hálni járt belém, akkor is magamnak kellett áthúznom az ágyat. Természetesen jelezve azt. Látogatási idő van és nem lehet csak úgy a látogatóknak bejárkálni a folyosóra. A babát lehetett kérni, hogy a látogatóknak kijelölt helynél monitoron nézhessék, vagy az ablakhoz hozva megmutassák. A látogatóknak. A kórház burkolatilag, berendezésileg otthonosabb mondjuk egy budai, teszem azt János kórházzal összehasonlítva. Orvosilag - és nem akarok ítélkezni - azért nem tudok olyasvalakit említeni már azóta, akiben 100%-ban megbíznék. Így ha én is ott szülnék idővel, akkor bizony összeszorított foggal tenném, őszintén félelemmel. De talán már a koromnál fogva is több mindenért aggódom, ezért keresnék biztos pontot, pontokat. Van, aki sarkon fordul és azt mondja, inkább megy messzebb szülni, s többnyire a kérdésre miért?... mert sajnos nem elhanyagolható a szülő nő összetétel és az ezzel járó kellemetlenségek. És sajnos itt is, mint máshol, a pénz mindig segít egy kicsit.
2010. szept. 20. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:

22:54 vagyok:

én március közepére várom

2010. szept. 20. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:

még egyszer 22:54 :-)

igen, 10 évvel ezelőtti leírásom volt, de kb. ugyanígy működik most is

2010. szept. 20. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha 2008-hoz képest változott vmit a kórház most,akkor engem is érdekelne,mert márciusban fogok én is a dél-pestiben szülni!

2008-ban pl. még nem volt kivül vmi telefon,amin be lehet szólni a kismamának egyénileg... Ezt úgy hallottam,h már van ilyen telefon.Csak nem értem minek? Látogatási időn kívül is ki tud magához hívni vki rokon,családtag,vagy minek a telefon? Aki mostanában tapasztalta,azt megkérném írja már le nekem a funkcióját. Köszönöm.

Üdv.:)

2010. szept. 21. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ott fogok szülni február végén. Azt olvastam, hogy vannak alapítványi egy ágyas baba-mama szobáik, ami úgy működik, hogy a végén kapsz egy csekket, melyen adakoznod kell az alapítványnak min. 15.000 Ft-ot. Illieve van egy alternatív franciaágyas sarokkádas stb. szülőszoba és a többi is fel lett újítva. Sajnos a csecsemős nővérekről nem sok jót hallottam... Engem is érdekelnének további tapasztalatok, szóval Dél-Pestiben szült anyukák ide!!!

Tudom, hogy nem idevágó dolog, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen ruhatárral készüljek a babucimnak ha február végén érkezik, téli vagy tavaszi?

2010. szept. 22. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!