Dél-pesti kórházról tapasztalatok? Minden érdekel!
Miért kérdezed?Most fogsz ott szülni?
Én tavaly novemberben szültem és meg vagyok vele elégedve.Ill.úgy mondom hogy a szülészettel,mert a patológia az nem a legjobb.A csecsemős részen nem voltam,remélem lesz rá alkalmam mert most dec. 31.-ére vagyok kiírva.Ha van konkrét kérdésed akkor kérdezz nyugodtan.
Március elején fogok szülni. Első babámat várom.
Milyenek a szobák? A babák éjjel-nappal velünk vannak? Rögtön cicire teszik őket? Segítenek?
Hirtelen most ennyi jut eszembe.
Kedves második!
Te mikor szültél?Én is azért voltam a patológián mert a fiam inkubátorban volt.
Nekem szülés után nem tették cicire,de a szobatársamat hajnalban hozták le és kb. 9-10 óra fele már hozták vagy lehet még hamarabb aztán elvitték pár órára és visszahozták,de akkor már egésznap vele volt a pici.
Mész majd szülőszoba látogatásra?Van valaki fogadott sz.nő vagy doki?
22:54 vagyok:
én március közepére várom
még egyszer 22:54 :-)
igen, 10 évvel ezelőtti leírásom volt, de kb. ugyanígy működik most is
Ha 2008-hoz képest változott vmit a kórház most,akkor engem is érdekelne,mert márciusban fogok én is a dél-pestiben szülni!
2008-ban pl. még nem volt kivül vmi telefon,amin be lehet szólni a kismamának egyénileg... Ezt úgy hallottam,h már van ilyen telefon.Csak nem értem minek? Látogatási időn kívül is ki tud magához hívni vki rokon,családtag,vagy minek a telefon? Aki mostanában tapasztalta,azt megkérném írja már le nekem a funkcióját. Köszönöm.
Üdv.:)
Szia! Én is ott fogok szülni február végén. Azt olvastam, hogy vannak alapítványi egy ágyas baba-mama szobáik, ami úgy működik, hogy a végén kapsz egy csekket, melyen adakoznod kell az alapítványnak min. 15.000 Ft-ot. Illieve van egy alternatív franciaágyas sarokkádas stb. szülőszoba és a többi is fel lett újítva. Sajnos a csecsemős nővérekről nem sok jót hallottam... Engem is érdekelnének további tapasztalatok, szóval Dél-Pestiben szült anyukák ide!!!
Tudom, hogy nem idevágó dolog, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen ruhatárral készüljek a babucimnak ha február végén érkezik, téli vagy tavaszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!