Tapasztalatok a Dél-Pesti Jáhn Ferenc korházról?
Figyelt kérdés
Azon belül is Dr Orbán Lászlónál? 11éve is nála szültem de akkor még a Rókus kórházban vot. Tudnátok mellé ajánlani fogadott szülésznőt, persze elérhető áron. Válaszaitokat és segitségeteket köszönöm.2010. aug. 6. 18:52
2/4 anonim válasza:
szia!én tavaly szültem ott!nem volt fogadott orvosom,az ügyeletesnél szültem császárral!velünk mindenki nagyon korrekt volt!a csecsemős nővérek is rendesek voltak!mondjuk nem viszik túlzásba a törődést,de ha van valami bajod segítenek egyből!én nyugodt szívvel ajánlanám!egyébként be lehet menni szülőszoba látogatásra,ott elmondanak mindent és megismerheted a szülésznőket is!ha simán szülsz még választani is lehet hogy melyik szobában akarsz szülni:)
3/4 anonim válasza:
márciusban szültem ott,koczka zita volt szülésznőm.nagyon normális volt,a kórházzal sincs gond,néha a szobatársak......tudod..
4/4 anonim válasza:
Májusban szültem a Dél-pestiben, nem volt fogadott szülésznőm, hanem az épp ügyeletes Kunszt Nóra volt a szülésznő, nagyon aranyos, rendes nő, akkor látott először, de 20 percenként bejött és megnézett és amíg a dokim nem jött ő vizsgált meg óránként, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!