7 hetes túlsúlyos kismama vagyok és úgy fáj a hátam, hogy megmarom magam?
Most egy hete kezdődött, délelőtt tanfolyamra járok és dél fele már nem bírok ülni, annyira fáj, délután, este pedig már alig bírok mozogni...
Mondtam a háziorvosomnak, de Ő is csak legyintett, hogy biztosan a túlsúly miatt van..
100 kg-mal kezdtem a terhességet, igaz nem látszik rajtam, mert olyan 80 kg-osnak nézek ki, de nem híztam még egy dekát se mióta babát várok!
Ez lehet egy tünete a terhességnek? Vajon idővel elmúlik? Vagy mondjam el egy másik orvosnak is?
Szia!
Szóval én vagyok az aki a nagy gimnasztika labdát javasolta. Talán azért most alakult ki, mert ugyan még pici a babád de már a gerincnek a terhelése megváltozott. Nem sokat alapjában ez még nem szokott gondot okozni, de ha már van egy eleve rossz testtartásod akkor az rosszabbodhat ennek kapcsán mert ahogy nő a méhed folyamatosan úgy helyeződik át az egyensúlyod.
Az az igazság, hogy biztosan van gond a gerincemmel, de eddig ott soha nem fájt, a nyaki csigolyáknál vannak kopások, meg aminek görbének kéne lenni az egyenes, szóval régebben sok izomlazítót, és fájdalomcsillapítót szedtem rá, de az elmúlt egy ideje.
Szóval nem tudom van-e köze a kettőnek egymáshoz, de majd jelzem a háziorvosnak, mert még új a dokim és nem volt lehetőségem minden papíromat előkeresni.
Hátha tényleg ez a gyógymasszázs segítene... majd :D
Egyébként oda beutaló kell? Vagy fizetős?
Próbálok amúgy sokat mozogni, mármint nem állandóan egy helyben ülni, mert akkor fáj, igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!