Ártok a babámnak?
Azt kellene megoldani, amiért idegeskedős és sírós fajta vagy. És nem gyógyszerrel.
A babára is kihat az idegállapotod. Anyukám engem és öcsémet is úgy hordott ki, hogy végig stresszes volt, mindketten szorongósak és aggodalmaskodó természetűek lettünk.
Én azért ezen már sokat javítottam, a terhességem kiegyensúlyozott volt és nyugodt, ha nem is könnyű, de a kislányom is rendkívül nyugodt baba.
Magnebéhatot szedj inkább és kalciummal vedd be (én a Sandozt javaslom). Esetleg a Sedatif PC-t, de nagy körültekintéssel.
Menj el egy homeopata szakorvoshoz, hogy alkati szert találjon neked, a Valeriana tudtommal ellenjavallt várandósság idején.
"Terhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazása (megfelelő tapasztalatok hiányában) nem javasolt."
A betegtájékoztatójából írtam ki.Én nem szedném,de alternatív megoldást mindenképp keresnék,hogy te és a baba is nyugodtak tudjatok lenni.Ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!