Ártok a babámnak?

Figyelt kérdés
3 hónapos terhes vagyok,és ropant idegeskedős és sírós fajta.Olyan szinten felhúzom magam,hogy már a fogaim is törtek.De amióta a Valerinát szedem semmi panaszom.(1 éve szedem) Azt szeretném tudni ártok vele a babámnak?
2012. dec. 16. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a babád is ugyanúgy kapja az adagot, nem túl jó. Beszéld meg a dokiddal, hogy mit javasol, esetleg mit szedhetnél.
2012. dec. 16. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt kellene megoldani, amiért idegeskedős és sírós fajta vagy. És nem gyógyszerrel.

A babára is kihat az idegállapotod. Anyukám engem és öcsémet is úgy hordott ki, hogy végig stresszes volt, mindketten szorongósak és aggodalmaskodó természetűek lettünk.

Én azért ezen már sokat javítottam, a terhességem kiegyensúlyozott volt és nyugodt, ha nem is könnyű, de a kislányom is rendkívül nyugodt baba.

2012. dec. 16. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Magnebéhatot szedj inkább és kalciummal vedd be (én a Sandozt javaslom). Esetleg a Sedatif PC-t, de nagy körültekintéssel.

Menj el egy homeopata szakorvoshoz, hogy alkati szert találjon neked, a Valeriana tudtommal ellenjavallt várandósság idején.

2012. dec. 16. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:

"Terhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazása (megfelelő tapasztalatok hiányában) nem javasolt."

A betegtájékoztatójából írtam ki.Én nem szedném,de alternatív megoldást mindenképp keresnék,hogy te és a baba is nyugodtak tudjatok lenni.Ez nagyon fontos!

2012. dec. 16. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is ezt a gyógyszert azonnal hagyd abba. Ha mindenképp kell gyógyszer, a nőgyógyász írjon fel olyat, amit biztonsággal szedhetsz. Sajnos a hormonváltozások is fokozhatják a stresszt. Jó a magne b6, és én javaslom még a citromfű teát, napi 1-2 csészével lehet inni terhesen is. Idegnyugtató hatású, és ez legalább természetes anyag, de hatása csak hosszú távon érződik, ha rendszeresen iszod. Javaslom, próbáld ki!
2012. dec. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!