Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok ezzel a babámnak? 34 hkm

Ártok ezzel a babámnak? 34 hkm

Figyelt kérdés

Egész terhességem alatt mellőztem a gyógyszereket és mindenféle káros dolgot is. De pár napja nagyon megfáztam. Annyira be van dugulva az orrom, hogy már enni sem tudok, mert nem kapok levegőt, az alvásról nem is beszélve. Már kipróbáltam a gőzölést, a tengervizes orrcseppet, de semmit sem segitenek:( vettem tegnap este egy nasivin csecsemőknek való orrcseppet, de nem működik. Hiába pumpálom, rossz:( volt itthon egy rhinathiol plus, avval befújtam este mert már muszáj volt. De 5kor keltem, mert addig hatott. Ma még befújhatok vele mégegyszer, mert csak du. tudok venni másik nasivin csecsemőt.

Bocsánat, ha hosszu lett:) vagy árt a babának?

2012. nov. 12. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
mivel nem jut a vérkeringésbe hanem helyileg hat semmi baj nem lesz inkább ezt minthogy szendevdkj
2012. nov. 12. 07:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 2 hete voltam megfázva.Haza hozta párom a bacikat.

A védőnőm annyit mondott hogy amíg nem gyulladt a torkom meg nincs lázam addig nincs baj.

A babára a gyulladás veszély.Ha érzem hogy megy fel a lázam vegyek be gyógyszert,meg menjek orvoshoz.Gyógyszerek közül a paracetamol alapú gyógyszereket be lehet venni.Azt mondta az Algopyrint Rubophent is lehet szedni,viszont az ilyen reklámozott készítményeket felejtsem el mint a strepsils meg az ilyenek.

Igyál rengeteg folyadékot (cirtomos tea leginkább) és szedjél vitamint.

Jobbulást.

2012. nov. 12. 07:19
 3/3 anonim ***** válasza:
ezzel nem ártasz neki, és ha algopirint vennél be, azzal sem ártasz. A terhesség utolsó harmadában azért nem javasolják, mert fájdalomcsillapító hatása is van, és ha megindulna a szülés és be vagy fájdalomcsillapítózva épp, lehet hogy későn veszed észre. Ezt érdemes szem előtt tartani.
2012. nov. 12. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!