Halálosan fáradt vagyok, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Most vagyok 15 hetes terhes. Ha fel kell mennem az emeletre, már kivagyok, le kell feküdnöm. Az első gyerekkel a 9. hónapban éreztem ezt. Most meg itt van a kis totyogóm, és nem is merem kivinni sétálni, mert ha fél órát rohangálok utána, egész napra kiütöm magam. Csinálom a kismamatornát, meg szedek terhesvitamint. Mit tehetnék még? Elmúlik ez, ha vége lesz a nagy melegnek?2009. aug. 22. 11:51
1/4 anonim válasza:
Nekem csak az utolsó trimeszterben lett jobb, pedig nem volt hiányom a vérképem szerint.
2/4 anonim válasza:
Én is majdnem végig így voltam, nekem is azt mondták vashiányos vagyok, elkezdték nyomni belém, utána túl magas lett a szintem, így is rossz volt a hangulatom.
3/4 A kérdező kommentje:
Vérképre nem is gondoltam, de igazatok lehet. Jövő héten kapom meg a labor eredményt, akkor majd kiderül.
2009. aug. 22. 12:29
4/4 anonim válasza:
Szia!
Valószínű vérszegény vagy.
Én is így vagyok, mint te. Csak én 27 hetes, és 17 hetes a kisfiam... Hétfőn voltam laborban, és kiderült, hogy súlyosan vashiányos vérszegény vagyok. Az a poén, hogy semmilyen vasat nem tudok szedni, így marad a pezsgőtabletta.
Kedd óta iszok napi 2 tabit, és érezhetően picit "erősebb" vagyok.
Persze a nagy melegben meg akartam halni, annyira gyenge voltam.
Igyál sok folyadékot, az is fontos:)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!