Ti is szoktátok úgy érezni, mintha remegne a baba?
Figyelt kérdés
furcsa, néha rémisztő érzés, mikor ezt érzem. mitől remeghet, ha esetleg tudja valaki..?2012. dec. 14. 17:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokott. Fogalmam nincs mitől lehet. A lányaim is "remegtek" de teljesen egészségesen születtek.
Kétlányos 19hkm.
2/5 anonim válasza:
Igen, én is érzem néha, olyan mintha összerándulna, tényleg, mintha "remegne" egy kis időre. De nem sok az egész, pár másodperc. Nem tudom, mitől van, de ha belegondolok, nekünk felnőtteknek is van olyan, hogy pl. elalváskor összerándulunk- megremegünk, vagy hogy írjam :), lehet, hogy nekik is ilyen ez. :)
34 hetes km
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy az idegrendszer fejletlensége miatt lehet ilyen. Van hogy a már megszületett babánál is előfordul. Ne aggódj, teljesen normális.
4/5 anonim válasza:
Pontosan utolsó, azért van. Ha megszületett, még csomószor fogja csinálni :-) de először én is úgy megijedtem. Mikor kint csinálta, egy doktor néni elmagyarázta, azóta nem aggódom.
5/5 anonim válasza:
Az én lányom is csinálta a pocakba! Már 9 hónapos egészséges kislány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!