35 hetes kismamik, hogy vagytok?
Hogy bírjátok itt a vége felé?Lányt,fiút vártok?
Mikorra várjátok a picurt?Meséljetek nekem! :)
Január 16-ra várjuk a kislányunkat. Most voltunk visszatartáson a kórházban, így elég pihenősre sikeredik a vége.
Te hogy vagy? Első baba? Fiú vagy lány?
Én január 15-re vagyok kiírva.Első baba lesz,és kislányka.
Miért voltál visszatartáson,mi volt a gond?De jól vagytok,ugye?
Már 1 hete vannak jóslóim,éjszakánként alig alszom valamit. Fáj a derekam is,egyre jobban fáradok,ugyhogy én is pihenéssel töltöm a napokat.Nektek első baba?
Elkezdtem görcsölni, és nem nagyon akart abbamaradni egész éjszaka, így net tartottak a kórházban majd egy hétre. Kaptam infúziót, és szépen leálltak a görcsök. Először én is jóslóra gndoltam, de nagyon sokáig nem maradt abba, így inkább bementünk. MOst jól vagyok, minden ok:-)) Második baba lesz, van már egy kisfiúnk.
Súlyban hogy álltok? Hány grammos a baba?
Értem,akkor mostmár jól vagytok! :)
Súlyban kis picik vagyunk.Eleve én se híztam sokat
(+8 kg),eddig.A babát a 34 hetes UH-on 2200 g-ra becsülték.
Ti hogy álltok a súllyal?
Mi pont ugyanígy vagyunk a súllyal. 34 hetesen volt 2300g. Rá két napra meg 2200g. A kórházban nézte két külön orvos. Gondolom nem ment össze, csak mérési pontatlanság:-) Jövő héten megyünk 36 hetesen, kíváncsi vagyok mekkora lesz!
Te mikor mész legközelebb dokihoz?
Én is a jövöhéten megyek, kedden NST-re,meg a dokihoz is,meg tanácsadás is aznap lesz. Már alig várom hogy kibújjon!A te babód mennyire aktív még?Az enyém nagyon.
Aludni se hagy éjjel,és nappal is sokat fészkelődik. :D
Hogy fogják hívni a picit?
Ő is borzasztóan aktív még mindig, aludni sem tudok:-)
Hédi lesz a neve, és tiédnek?
Akkor megnyugodtam,hogy nem csak az én babóm ilyen kis hiperaktív :D
A mi leányzónk a Vivien nevet kapja majd,apa döntésére.
Nehezen tudtunk kiegyezni neveket illetően,végül e mellett maradtunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!