30 hetes vagyok összekészítem a kisbabám ruháit kimosom
kivasalom öket elrakom a helyére nem korai ez még?
Figyelt kérdés
illetve 4 hét múlva összekészítem az utazós cuccot ha menni kellene akkor mehessek
ti mikor készülgettetek?
2012. dec. 13. 11:02
1/8 anonim válasza:
Nem korai, kinek mikor van ideje és kedve hozzá! Én is készitgetem már a cuccait csak 23 hetes vagyok!
2012. dec. 13. 11:03
2/8 anonim válasza:
Én is 30 hetes vagyok és már nekem is kivan egy csomó ruhácska mosva szépen bekészítve a helyére. Igaz én azért csináltam mert nagyon sokat kaptunk, örököltünk is és nem akartam zsákban tartani a lakásban akkor meg ha már elrakom a helyére természetesen tisztán teszem el. De mondjuk ilyeneket h a kiságyat felállítsam azt majd csak nagyon a végén fogom :) De a kórházi cuccot január környékén megvásárolok mindent és összekészítem :) úgy vagyok vele az ördög sosem alszik. :)
2012. dec. 13. 11:35
3/8 anonim válasza:
Nem tartom korainak, főleg azok után, hogy első fiamat váratlanul a 35. héten szültem. Szerencsére akkor is minden a helyén volt már. Most is már időben elkezdtem és mára már minden teljesen készen áll. :) Így a 36. hétben már nyugodtabban várom a babámat. :)
2012. dec. 13. 11:38
4/8 anonim válasza:
Ja amúgy a kórházi cucc nem baj, ha már sokkal korábban össze van állítva. Nekem két táskám van. Egy a szülés napjára, amit ha valami gond adódna és befektetnének idő előtt, már vihetném is. Meg egy másik, amit utánam hozhatnak később is, ebbe pl a mellszívó, plusz törölközők, szopitea, stb vannak.
2012. dec. 13. 11:40
5/8 anonim válasza:
Nem korai, én is akkor mostam ki a kisruhákat. Viszont vasalás után nejlonzacsiba raktam őket, és mikor 2 hónap múlva elővettük, olyan volt mintha frissen mosottak lennének :)
2012. dec. 13. 12:17
6/8 anonim válasza:
Nem korai, legalább a végén, amikor már mozdulni is nehéz lesz, nem kell ezzel foglalkoznod, és pihenhetsz helyette.
2012. dec. 13. 12:57
7/8 anonim válasza:
Nem korai. Nekem a 29. héten össze volt rakva minden,és milyen jól tettem, ugyanis a 33-34. hetet kórházban töltöttük, és most is feküdnöm kell, reméljük minél tovább, de mosni-vasalni már nem nagyon tudnék!
Mondjuk a kürházban vicces volt, hogy előkerült a csomagomból a melltartó betét, mivel én már szülésre pakoltam, de annyi baj legyen, félreraktam, a többi meg jó volt úgy, ahogy volt.
2012. dec. 13. 12:58
8/8 anonim válasza:
33hetesen kezdtem el vásárolni neki, 38.hét végére lett teljes a kórházi csomag, aznap szültem:-) Ahogy jónak érzed!!!
most 30hetes vagyok, még semmi nincs, 2 hét múlva megyünk a nagyszülőkhöz, ott vannak eltéve a ruhák, valószínűleg mindent elhozunk és elkezdem összekészíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!