Gabi86 kérdése:
Nektek mikor mondták meg hogy mikor fogtok szülni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 23:52
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves első.Igen szombathelyi vagyok.Rendel az sztk-ba,mert már olyan 2 éve hozzá járok.én nekem eddig jó véleményem van róla. akárkivel beszéltem eddig mindenki jót mondott róla.szülésnél úgysem biztos hogy nála szülök,mert annál kell szülni (úgy tudom) aki éppen ügyeletben van.köszönöm mindenkinek a válaszát.
2012. dec. 13. 21:08
22/23 anonim válasza:
Ezt a baba mozgás dolgot nagyon nem értem. Az hogy mikor érzed függ az alkatodtól, a súlyodtól, hogy hanyadik terhesség, stb. Az elsőnél azt se tudtam, h mit kell érezni, a másodiknál sokkal hamarabb éreztem a mozgását. Amúgy meg nem félidőben mozdul meg, hanem folyamatosan mozog, picinek is, még bukfencezett is uh-on.
23/23 A kérdező kommentje:
én még nem érzem a babát vagyis nem tudom mit kell érezni,de már nagyon várom.majd ennek is eljön az ideje. :-) 16hkm
2012. dec. 14. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!