Nektek mikor mondták meg hogy mikor fogtok szülni?
Az első két terhességem alatt olyan 15 hét körül. Most még nem írták a kiskönyvbe, de én május 10 körülre számoltam:)
19hkm.
Igen, mocorog már pár hete:)
Hát eddig akár hányszor mentes terhesgondozóba, mindig más volt:s
A kiskönyvembe Barabás József van beírva, hozzá jártam a második terhességem alatt és nála is szültem. De sajnos nem sikerült még összefutnom vele.
Neked ki a dokid?
Ezt én annyira nem értem.
2 lányom van de mindegyiknél az elsö vizsgálatnál megmondták.
A dokinéni beírt minden adatomat a számítoigépbe, utolsó mensi, és az kiadta mikor kellene szülnöm. Majd megvizsgált csinált UH-t ahol a számítógép már ismert és össze egyeztette a beírt adatokkal és mivel nem nagyon volt eltérés így az maradt a hivatalos változat.
de a kiskönyvbe kötelezö beírni az utolsó mensi szerinti szülés datumot és ha az közben több héttel eltér akkor a dokinak egy korrekciós adatot kell beírnia, de attól függetlenül marad az utolsó mensi szerinti dátum is a kiskönyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!