Ez a tünet lehet a vastabletta miatt?
Figyelt kérdés
Bocsi de nem tudom másképp írni. Ma amikor nagyvécéztem, tele volt vérrel a wc. A papíron is volt és még utána mikor pisiltem akkor is folyt kicsi. Ez délelőtt volt. Most megint voltam és megint tele volt vérrel a víz. És a papír szintén. Nincs kijőve aranyerem se. Kicsit fájdogál a hasam is. Szerintetek lehet a székrekedés miatt amit a vastabletta okoz? Pedig nem erőlködtem.... Köszönöm előre is. 27 hkm2012. dec. 10. 19:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz. Ennyire nem lehet durva a vastól. Nem hangzik természetesnek. A helyedben mennék.
Kétlányos 18hkm.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én is azt tudom csak ajánlani mint az elsö hozzászóló.Mert ha megvagy gyözödve arról h nem a hüvelyedböl folyik akkor is lehet baj h esetleg a végbeledben sérült fel valami(kemény székletnél lehetséges és ugye azt okozhatja a vas)meg ha pl volt anális közösülés az is lehet a ludas.De mindenképpen menny orvoshoz vele.
3/7 anonim válasza:
Én sem itt kérdezgetnék ilyet... Már orvosnál ülnék az tuti.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Felhívtam a kórházat, azt mondták menjek holnap körzetihez, ő is meg tud gyógyítani egy kis aranyeret, sürgős eseteket látnak el csak.
2012. dec. 10. 20:27
5/7 anonim válasza:
Én is szedek vasat, és annak nem kéne ilyen hatással lenni, még ha székrekedés is volt. Szerintem is menj dokihoz, inkább feleslegesen mint hogy baj legyen. Az én dokim azt mondta, h. bármilyen vérzéssel menjek. Remélem minden ok.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ha nincs aranyered, biztos onnan jön? Biztos, hogy nem a hüvelyedből?
Én azonnal orvoshoz mentem volna, be a kórházba. Vizsgáljanak meg, mi az oka, mitől lehet.
Ultrahangkozák meg a babádat, téged meg nyugtassanak meg!
Telefonon keresztül nem látnak beléd!
Kérdező! Remélem rendben vagytok a babával!
7/7 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitól, azt mondja belső aranyér, ezért nem látszik kívűlről. Mivel nem kint van nem adott rá kenőcsöt, csak enyhe hashajtót, hogy ne legyen székrekedésem. Terhesen nem tud mit csinálni, de ha nem gyógyul műteni szokták. Hát remélem elmúlik. Köszi mindenkinek!
2012. dec. 11. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!