Ez lehet "tünet"?

Figyelt kérdés

15-én kellene megjönnie, 3 napja elkezdett fájni a mellem, mint minden hónapban....

És ma már nem fáj...kicsit "feszesebb" de semmi fájdalom....ilyet még nem tapasztaltam 18 év alatt mióta nagylány lettem....

lehet ez terhességre utaló jel?

(bocsánat sejtem hogy hülye kérdés)

2012. dec. 6. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, de szerintem terhességtől ne múlt volna el.
2012. dec. 6. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
15én kellene megjönnie, ugye jól értettem? Tehát akkor még bő egy hét van odáig. Nekem ilyen tájben minden hónapban feszült a mellem. Akkor is, ha nem volt baba és akkor is, ha volt. Volt peteérésed? Figyeled az ilyesmiket?
2012. dec. 6. 15:07
 3/9 A kérdező kommentje:

sajnos az utóbbi 2 hónap kaotikus volt, így nem figyeltem magamra....

holnap csinálok tesztet....

csak ugrál kombinálok minden fele, egyik pillanatban azt hiszem rosszul vagyok, a másikban hogy csak bebeszélem....

a legjobb lesz ha letisztázom

Bocsi

2012. dec. 6. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Jelezhet terhességet persze:)
2012. dec. 6. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
ha 15.-én kéne megjönnie nem nagyon mutat majd semmit a holnapi teszt. várd meg amíg kimarad, csak akkor érdemes megcsinálni.
2012. dec. 6. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, lehet, hogy terhes vagy, de szerintem még túl korai lenne bármilyen tünetet észlelni ilyenkor. Én legalábbis mindkét terhességemnél csak a 6. héttől kezdtem bármit is érezni.
2012. dec. 6. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm...akkor megint csak "beképzeltem" :(
2012. dec. 6. 16:38
 8/9 anonim válasza:
szia én is pont ezekkel a tünetekkel vagyok,csak annyi,hogy marhára eresek a melleim es a bimbóm is érzékeny,rádásul a bimbó udvar is besötétült,vöröses.néha én is azt hiszem,hogy csak bebeszélem,de ezt a melles dolgot nem nagyon lehet bebeszélni.gondolom?
2012. dec. 7. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mondjuk leszámítva azt, hogy azonnal tudtam, hogy terhes lettem amikor a párommal együtt voltam, én minden tünetet észleltem. Mielött megjött volna, legalább egy héttel előtte a melleimen egyértelműen éreztem. Nekem azonnal nagyon látszódtak az erek, feszült, "megtelt" érzésem volt. Az elsőnél ugyanezt éreztem. A teszt a menszi várható napja után lett pozitív. Azóta voltam uh, de még csak a picike petezsák látszik, de ott van a kincsem:)
2012. dec. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!