Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéri magánorvoshoz járni...

Megéri magánorvoshoz járni terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon egyénfüggő, de arra gondolok, hogy ha egy orvos rendel az sztk-ban is, és magánrendelése is van, tapasztalatotok szerint megéri-e kifizetni magánban azt a kb. 10ezer Ft-t vizsgálatonként vagy igazából nem sokkal színvonalasabb az ellátás, mint egy rendes sztk-s rendelésen?

Főként személyes tapasztalattok érdekelnének! Köszönöm:)

2012. dec. 10. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Utoldó válaszoló. Igen amikor az ember nem jár dolgozni akkor majdnem mindegy mennyit várakozik de aki dolgozik azért nem szeretne egy fél napot a rendelőben ülni.

Első válaszoló vagyok én havonta találkoztam az orvosommal. Mert az első terhességemnél egy másik orvosnál voltam a jelenlegivel meg csütörtökön megyek először.

2012. dec. 10. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:

5.és7. vagyok.

Nekem ugy van magán dokim hogy nem ad ki laborra beutalót,ezért van neki egy sztks "barátja" akihez bejárok beutalóért.Ö is átnézi a leleteim mert van h az ö teherhes gondozojukba megy egy-két lelet(vércsoport,AFP)pluszban mg is vizsgálna ha lenne valami bajom.Meg ö csinálta a hüvelyi uh-m.

2012. dec. 10. 19:32
 13/17 Gabi86 ***** válasza:
48%
Én sz sztk-ba járok.a dokim tök normális,aranyos és eddig fél óránál nem vártam többet.a védőnőm is azt mondta felesleges pénz kidobás amíg minden rendben a leleteimmel.de mindenkinek szíve joga ezt eldönteni.meg az sztk-s dokimmal is meg tudtam beszélni eddig minden kérdésemet,meg hát természetesen egy nagyon aranyos és segítőkész védőnőm is van vele is sokat beszélgetek a terhességemről.
2012. dec. 10. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem megérte. Bármikor hívhattam, bármennyit kérdezhettem, a rendelő olyan szép, és megnyugtató volt, hogy öröm volt odajárni. A dokim mikor elment 5 napot külföldre még onnan is rámcsörgött, hogy minden rendben van-e.

Én két babát szültem nála, és, ha úgy döntünk jöhet a harmadik, akkor is hozzá megyünk.

2012. dec. 10. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves első és 11. válaszoló. Teljesen egyet értünk. Hidd el, én is jobban örülnék ha dolgozhatnék. De mivel nem lehet, így kb heti 10e ft spórolás miatt rá tudok szánni egy napot sorban ücsürgésre. Második gyerek esetén, és ha az ember mondjuk dolgozik is, akkor már másabbak a szempontok, de nekem most így jobb mint a magán!
2012. dec. 11. 07:29
 16/17 Gabi86 ***** válasza:
én dolgozom de ráérek várni nem sietek sehová,mert eddig el tudtam cserélni a munkatársaimmal vagy szabadnapos voltam.nekem jó az sztk.
2012. dec. 11. 23:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen amikor eltudja az ember cserélni. Én nem igazán tudtam mert kötött nagyon a munkaidőm és java részt csak délelőtt vannak a munkák. Ennek ellenére nagyon rugalmasok voltak velem. Nálam is ez volt az egyik szempont, hogy nem ültem fél napot ott, és ráadásul csak a doktornőm van bent a rendelőben. Sokkal jobban megtudom vele beszélni a problémámat.
2012. dec. 12. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!