A terhesség hány kiló plusszal szokott járni?
Csak érdekességképp kérdezem. Mennyi a minimum, amit fel szoktak szedni a kismamák? Többet is szoktak ilyenkor enni? Mennyi megy ebből le rögtön a szülés után? Van olyan, hogy pár hét után az anyuka újra a régi formájában van?
Köszönöm mindenki válaszát és boldog babavárást kívánok mindenkinek! :)
Mondjuk 5-30 kg között...
Változó ki mennyit szed fel.
Én 8 kilót szedtem magamra, szülés után egyből lement az összes, szoptatás alatt meg még -2 kiló. (56 kilóval kezdtem, nem igazán volt feleslegem)
Nem ettem többet terhesség alatt sem, bár néha azért szívesen magamba tömtem ezt-azt, amit amúgy nem igazán ettem volna. :)
Nekem szerencsém volt, mert nem maradt rajtam semmi, sőt szülés után még csinosabb voltam is mint előtte. Úgyhogy én a sok rémtörténet ellenére pozitívan csalódtam. De persze előfordul, hogy a kilók még pár hónapig az emberen maradnak, és nehezebben mennek le, mint gondolnánk.
Ez olyan mintha azt kérdeznéd,hoyg az emberek milyen autót szoktak venni?
:-)
Én pl 25 kilót híztam, és sajnos ma már tudom,hogy legalább 10 kilóért a hanyagságom,tudatlanságom volt a hibás, és még egyszer nem fordulhat elő.
Most a második babánál a 18. héten vagyok és 3kg jött eddig fel (első babával már ilyenkor legalább 6-7kg).
Szia!
Az első babámmal 7 kg-ot, másodikkal 4 kg-ot híztam.
Nem diétáztam, ettem ami jól esett, nem tornáztam...nem tudom miért "csak" ennyi jött fel. A kicsik 3 kg körüliek voltak, tehát nem lettek aprók :)
Most 26 hetes vagyok és már 5 kg-nál tartok.
Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége :)
Kb. 8-30 között, teljesen egyénfüggő, mindenkinél más.
Én összesen 23-at szedtem fel, nagyon vizes voltam, 77-el kezdtem, 100-al mentem szülni, 1 éves koráig szoptattam, kb. addigra vissza is ment 77-re, most 3 éves lesz a gyerek, és 70 vagyok. És szerencsére még csíkjaim sincsenek. :)
Első terhességemnél 52 kg-ról 63 kg-ra híztam. (Közel négy kiló volt a gyerek)Néhány hónap szoptatás után úgy lefogytam, hogy az 50 kg-ot is alig tudtam tartani.
Második terhességemnél 51 kg-ról indultam, most a 25 héten már 58 kg-nál járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!