Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hány kiló plusszal...

A terhesség hány kiló plusszal szokott járni?

Figyelt kérdés

Csak érdekességképp kérdezem. Mennyi a minimum, amit fel szoktak szedni a kismamák? Többet is szoktak ilyenkor enni? Mennyi megy ebből le rögtön a szülés után? Van olyan, hogy pár hét után az anyuka újra a régi formájában van?

Köszönöm mindenki válaszát és boldog babavárást kívánok mindenkinek! :)

2011. aug. 16. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

16:40-es vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy kb. 5. hónapig ettem mindenből annyit és akkor amikor csak jól esett, utána észbe kaptam és odafigyeltem, próbáltam a sok kenyeret és nasikat elkerülni.

Szóval nekem az első terhesség alatt azért kicsit vigyáznom kellett és a mostaninál is kell, hétről-hétre lekerül valami "felesleges" az étlapomról, most pl: a cukros gyümölcslék.

2011. aug. 16. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Hűnahát, mennyi adat. :)

Sok pozitívumot olvastam, én azt hittem, hogy egy terhesség miatt teljesen elhíznak az anyukák, de úgy, hogy az esetek többségében rajtuk is marad... De látom, rengeteg ellenpélda van és jó ezeket olvasni.

Remélem, nekem sem lesz súlyproblémám, ha eljön az idő. :)

2011. aug. 16. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:

16:40-es vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy kb. 5. hónapig ettem mindenből annyit és akkor amikor csak jól esett, utána észbe kaptam és odafigyeltem, próbáltam a sok kenyeret és nasikat elkerülni.

Szóval nekem az első terhesség alatt azért kicsit vigyáznom kellett és a mostaninál is kell, hétről-hétre lekerül valami "felesleges" az étlapomról, most pl: a cukros gyümölcslék.

2011. aug. 16. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 20-22kg-t híztam és 7kg volt maga az, hogy megszültem. Mire3 hónapos lett a babám már csak 4-5kg plusz volt rajtam és mire 1,5 éves lett már minusz 4-5kg-nál tartottam. :) Úgy értem kevesebb voltam 4-5 kg-al mint amikor anno terhes lettem.
2011. aug. 16. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Az orvosok azt szeretik, ha 9-12 kilót hízik egy kismama.

Én az elsővel 9,5 kilót, a másodikkal 8 kilót híztam, úgy hogy azt ettem amit akartam. Rengeteg péksüteményt, édességet, mindent, de valahogy egyszerre nem bírtam nagy adagokat enni. Most 2 hetes a kislányom és már fél kilóval könnyebb vagyok, mint a terhesség előtt.

2011. aug. 16. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!