13 hetes terhes vagyok, tegnap egy konzerv esett a lábujjamra rettenetesen fáj hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Üdv. Mindenkinek!
Sajnos tegnap pakolászás közben szerencsétlenkedtem és egy fél kg-s konzerv kutyaeledelt levertem a polcról és pont a nagylábujjamra esett. A körmöm fele elég csúnya lilásfekete lett és rettenetesen fáj, lüktet az egész ujjam.
Borogattam egész éjjel, de az eddig nem igazán segített.
Még cipőt sem tudok felvenni.
Éjjel alig aludtam annyira fáj.
Hogyan kezeljem?
2012. dec. 10. 08:09
21/21 anonim válasza:
Ehhez én annyit tudnék hozzászólni, hogy nagypapám anyukája terhesen dohányt szedett amit a hóna alá csapkodott. Papám nak szintw az egész oldala és háta barna foltcsíkos volt... Az én anyukám mikor engem várt leöntötte magát forró teával aminek nyomaként egy nagy barna anyajegy folt van a bal mellemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!