Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy terhes vagyok (lent)?

Betszy kérdése:

Lehet, hogy terhes vagyok (lent)?

Figyelt kérdés
Az aktus október 5-ke körül történt, azután való hétvégén kellet volna megjöjjön, de késett egy hetet és kevés és barnűs volt.Azóta eltel 52 nap és semmi vérzés, csak erős fehér folyás.(Az aktus idelyén óvszert használtunk)- de be kell vallanom ez volt nekem az első,illetve a második alkalom, a fiúnak is, szóval tapasztalat hiány bőven volt. Azóta különösebben nem voltak tűnetek, volt hogy fáradt voltam, vagy nagyon picit megszédűltem...szóval semmi jel, de mintha a hasam nem a régi lenne.Ma vettem tesztet de nem reggel csináltam meg, és olcsó teszt volt, negatív lett.Ezekután még gyanakodhatok ?
2012. dec. 8. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól csináltad a tesztet, akkor szinte biztos, hogy nincs baba. Hogy 52 napja nincs vérzésed, azt el kellene mondani egy nőgyógyásznak.
2012. dec. 8. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt régen az első alkalom után. Még rosszul is voltam de nagyon amikor megkellett volna jönnie, dehát védekeztünk, esély sem lett volna. Ha a teszt negatív akkor tuti nem vagy az. Ha meg nem jön meg, akkor meg menj dokihoz. Lehet csak hormonzavar, de bármi más is lehet...
2012. dec. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!