Nektek nem változott meg a hajatok állapota a terhesség alatt?
Nekem is nagyon száraz lett, teljesen ápolatlannak nézki. Ráadásul hamar zsírosodik, minden másnap mosnom kell, mert úgy nézek ki, mint aki 2 hete nem most meg:D
18hkm.
hm, na igen, ez a kettősség a legviccesebb, nekem is egyszerre száraz meg zsíros a hajam így ...
ez olyan, minthogy egész nap hányingerem van, de közben éhes is vagyok:D
De. Kiszáradt nekem is.
Nem akarlak elszomorítani, de szülés után majd még jól ki is hullik. :o(
Én hármat szültem, és bár a jellegét visszanyerte valamelyest, a fele biztos kihullott a gyönyörű hajkoronámnak.
A hajcsatjaimról tudom, hogy a nagyobbak szabályosan már kiesnek, amibe meg egy kisebb tincset be tudtam fogni, azzal most az egészet be tudom copfozni sajnos.
De, nem panaszkodom, nekem így sem kevés, csak hát tudom régen mennyi volt...
De ez legyen a legnagyobb bajunk, a baba kárpótol ezekért a dolgokért!
Te hány hetes vagy?
Egyébként az előző terhességeknél nem volt ilyen gondom, akkor csak hullott:D
De lehet, hogy azért, mert eddig lányaim születtek, most meg fiam lesz:)
Hm, akkor nem vagyok ezzel egyedül :/ :)
Még csak az 5. hétben járok.
Érdekes, nekem pont terhesség alatt volt életemben a legszebb, legjobb hajam. Nem hullott, nem zsírosodott, szép, fényes volt. Olyan boldog voltam, nem kellett naponta hajat mosnom, azt hittem, ez így is marad ...
Szülés után még minden szép és jó volt, de szinte napra pontosan, ahogy letelt a 6 hét, minden visszaállt a régi kerékvágásba :-( Azaz zsírosodik és hullik is a hajam.
Alig várom, hogy újra terhes legyek :-)
Nekem a terhesség vége felé kezdett el furcsán állni, eleinte azt hittem, hogy mindig ugyanúgy alszom el a hajam, aztán miután megszületett a kisfiam a szögegyenes hajam totál begöndörödött, főleg a fejem hátulján, elöl meg csak hullámos lett... Ja, és emellett száraz, drótkemény lett, nagyon utálom :))
Most már 2 éves lesz a kicsi, és most már csak hullámos, és az is kezd eltűnni.
Viszont most megint kisbabát várok, és most a forgóim indultak be, nagyon durván odavágják a frizurámat, és ha megpróbálom másképp szárítani, mint ahogy a forgóm engedné, akkor nagyon fáj a hajtövem...
Kíváncsi leszek mi lesz, ha megszületik :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!