Kismamik kinek fajt a feje terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
18+5hkm vagyok terhesseg elott 1evbe max 2x fajt a fejem most a terhesseg alatt minden masnap:( ti mit csinaltatok ellene?2012. dec. 8. 13:56
1/8 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben fájt nagyon sokat,meg a második trimeszter elején,volt olyan,hogy 4-5 napig folyamatosan fájt görcsösen,de nem mertem bevenni rá semmit sem.Csak algopyrinem van itthon,de azt a védőnő nem ajánlja terheseknek.Panadolt ajánlott,de az meg nincs nekem itthon,így nem vettem be semmit sem,úgyhogy megvártam,hogy magától elmúljon.Most már kb 3 hete egyáltalán nem fájt a fejem egyszer sem.Most,hogy már itt van ténylegesen a tél,és nincs olyan nagy front változás,a fejem sem fáj.Még csak 23 éves vagyok,de nekem évek óta megérzi a fejem az időváltozást :(
18+4 hkm
2/8 anonim válasza:
Panadolt nyugodtan vehetsz be + masszázs, esetleg borogatás vagy melegítés, amelyik jól esik. Panadolból csak a simát! Egyébként az Algopyrin is mehet, ha az van otthon. Sajnos én nagyon fejfájós voltam a terhességeim előtt. Az elsőnél kibírtam, hogy ne vegyek be semmit, a másodiknál viszont már nem bírtam és a fenti két gyógyszert szedtem, de csak nagyon indokolt esetben, amikor már fetrengtem a fájdalomtól. A babának is többet ártasz, ha szenvedsz, mintha beveszel egy szem gyógyszert!
3/8 anonim válasza:
Nekem is sokat fájt a fejem. A terhesgondozóból még a neurológiára is elküldtek. Ott nem találtak semmit. A vesém miatt sószegény diétát kellett tartanom, akkor múlt el a fejfájásom. Pedig a cukor okozhat fejfájást. Próbáld meg, hogy kevesebb fűszert használsz. Panadolt vehetsz be, ha már nem bírod. Tegyél vizes borogatást a homlokodra, nekem az is segített.
4/8 A kérdező kommentje:
hetfon megyek vedonohoz. akkor panadol mehet?
2012. dec. 8. 17:40
5/8 anonim válasza:
Igen,Panadolt nyugodtan vehetsz be,vagy Algopyrint is,ha van otthon.
34+5 hkm
6/8 A kérdező kommentje:
de az algopyrinre az van irva h terhesseg ideje alatt nem ajanlott...
2012. dec. 8. 20:59
7/8 anonim válasza:
Nekem algopirynt irt fel a doki.Szedtem is rendesen mert szetszakadt a fejem minden nap.Utana kiderult,hogy vas hiany.Az elso vervetelen jo lett az eredmeny a masodikon meg nagyon alacsony.Miota szedek kulon vasat egyszer sem fajt:-)
8/8 A kérdező kommentje:
nekem a vasam tokeletes.hal istennek. most szerencsere nem faj hetfon veszek panadolt..:)koszi a valaszokat
2012. dec. 8. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!