Kismamik kapott el már valaki rühességet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 12:51
1/4 anonim válasza:
De nem szeretnék a gyereked helyében lenni, basszus.
2/4 anonim válasza:
Igen baratnom oregek otthonaban dolgozott ott volt jarvany ott kapta el.kezeltek ugyanugy mintha nem lett volna terhes szegeny nagyon viszketett neki es total kivolt bukva.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Marha rossz volt!! Engem is kezeltek,kaptam rá kenőcsöt is,meg zsákolni kellett a ruháimat,mindent,mindig vasalni,naponta többször,kegyetlen a viszketése is. Már gyógyul,de szerencsére babára abszolút nincs veszéllyel,mondta a doki h állattól nem lehet elkapni,mert őket teljesen más atka támadja meg,mint az embert. Elég az is ha felpróbálok egy üzletben egy ruhát,kitudja kin volt azelőtt,vagy váróban,buszon és meg is van a baj. De nem értem a bőrgyógyászt sem,egyszer azt mondta h rüh,utána meg h a szülsé megoldja,ha a krémek nem,hormon is kihozhatta,mert tök hasonló kinézete van a sebeknek,nem sokkal különböznek 1mástól.Nam1,ez van,erről nem tehetek,de kikészitett az tuti. Nem kívánom senkinek. Családban senki se kapta el,ezért is gyanakodtam h ez nem rüh.
2012. nov. 24. 17:39
4/4 anonim válasza:
Pár éve egy házhozszállítós ételtől kiütéseim lettek. Kis piros mindenhol. Mintha szunyogcsípések lettek volna. Barátnőm orvosnak tanult akkor, ajánlott egy bőrgyógyászt. Elmentem, és latinul mondta el hogy rühes vagyok. Persze hogy nem akadtam ki mert nem értettem mit mondott. Majd kimenetelkor mondta el a barátnőm, hogy az rüh-t jelent.
Hazafelé a háziorvossal is megnézettem, ő meg nevetett, hogy ez nem rüh. Ez valami allergia. Aztán érdemes volt az interneten is rákeresnem, semmi rüh tünetem nem volt. Az étel allergiám magától elmúlt pár nap múlva.
Szerintem ápolt ember ritkán kapja el. Maximum tényleg akkor ha a környezetében több embernél is előfordul.
Bizonyosodj meg róla hogy tényleg rühes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!