Minden reggel úgy ébredek, mint ha nem is lennék terhes. Nem érzem annak magam, de ez csak reggel van így. Miért van ez?
Figyelt kérdés
14 hkm2012. nov. 5. 09:21
1/3 anonim válasza:
Na én ugyanígy vagyok... Aztán délelőtt elkezd feszülni a hasam, este meg hányinger... Már a melleim sem fájnak...
14 hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem feszül a hasam,délután kezd el a mellbimbóm viszketni,ahogyan keményedik.A bal oldalon a csípőm szokott fájni,ennyi a mostani bajom.Néha megfogom a hasam,mikor nyomja ki magát,még nem érzem őt mozogni,de van olyan amikor a hasamon érzem.Olyan mint ha lufi lenne ott :D Azt mondták akkor kinyomja magát
2012. nov. 5. 10:27
3/3 anonim válasza:
csajok én is így vagyok ezzel....azzal a kulombséggel h én 16 hkm vagyok, és még délután sem esik le a terhességem csak este mikor lefekszek és elkezdek rajta gondolkodni. sokszor akkora lelkiismeret furdalásom van :( hulyén hangzik, de idegennek érzem.... lehet mikor már érezni fogom ot, akkor megváltoznak az érzéseim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!