18-20 hetesen aludt valaki még hason? Lehet egyáltalán? Nem nyomom össze a babát?
Első ezt a hülyeséget :D
Kérdező! Nyugodtan aludhatsz hason, ameddig jól esik. Nem nyomod agyon a babádat nyugi. Ha nem kényelmes neki, akkor úgyis jelez.
Boldog és Problémamentes Babavárást! :-)
5 napos kisfiú anyukája.
Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok ma félig hason. Rettentően fáj a hátam:s
Utolsó elötti grtatula a babádhoz. Utolsó könnyű szülést:) Ha megszülsz dobj egy üzit:)
Én is cserélgetem a pózokat, de mindig is hason alvó voltam, nem tudom mi lesz velem:D
Éjjel kipróbáltam ezt a félig hason pózt, kb 10 percig bírtam, mert iszonyatos lelkiismeret furdalásom lett:)
A kerdezo nem azt kerdeni, hogy felig hason, hanem , hogy hason
!!!!! Es nem szabad.... kerdezzetek meg az orvosotokat, felig hason az teljesen mas! Ugy enis szoktam( felig hason)
Félig hason kérdeztem egyébként. Az, hogy egészsen a hasamon feküdjek, kicsit morbid nagy hassal:D
De mind1, mert nem tudok félig hason sem, szóval marad oldalon és hason:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!