Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj, ha 22 hetesen félig...

Az baj, ha 22 hetesen félig hason alszom? Nem nyomom úgy a babát?

Figyelt kérdés
Csak úgy tudok elaludni, hogy félig a hasamon fekszem, és felhúzom az egyik lábamon, ezzel nem ártok neki? Még nagyon gyengécskén érzem, nem tud jelezni, ha nem jó neki.
2008. júl. 24. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lassan kezdj el átszokni az oldaladra! Később úgyis muszáj lesz!
2008. júl. 24. 09:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy muszáj lesz, lesz de úgy húz le a hasam, nem kényelmes. Inkább az lenne a kérdésem, hogy ez nem árt e a babának?
2008. júl. 24. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Amíg kényelmes nyugodtan aludjál úgy, én is féloldalt hason alszom, felhúzva a bal lábam és én 32 hetes vagyok, ha nem jó neki úgy is szól, nekem rúgja a hasamat.
2008. júl. 24. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így alszom néha, és nincs vele gond! Ne izgulj!

23 hetes vok én is és eddig nem vettem észre hogy akkora gond lenne neki, szóval szerintem nem ártasz vele! Ahogy neked kényelmes, úgy neki is!:)

2008. júl. 24. 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor nyugodtabban alszom ezentúl így. Mindenkinek szép babavárást!
2008. júl. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!