Ugye nem folyhat el a magzatvízem 26 hetesen?
Figyelt kérdés
Lehet butaság amit kérdezek,de néha olyanokat rúg,vág,hogy fáj.Ezért aggódom nehogy elfollyon a magzatvíz.
Az elsőt 39+5-re szültem.akkorát rúgott,h elfolyt a magzatvízem.
2012. dec. 9. 17:09
1/5 anonim válasza:
Elfolyhat. De nem valószínú, hogy olyan erős lenne még:)
2/5 anonim válasza:
Nem fog ne aggódj. Ha meg elfolyik gyorsan mentöt hívni ebben a korban. de a magzatvíz folyamatosan termelödk.
3/5 anonim válasza:
Attól nem fog elfolyni, mert rugdos. Szerintem az elsőnél se, azért folyt el, mert rúgott. Az csak véletlen, hogy pont utána folyt el.
5 napos kisfiú anyukája
4/5 anonim válasza:
Ha a méhszájad jó állapotban van (ezt a doki mindig vizsgálja), akkor nem kell aggódnod. Nekem gyenge volt sajnos, ezt tudtuk is előre, én a 34. hétig bírtam, de már ezt is csodának vette az orvos, mert gyakorlatilag félig nyitott méhszájjal hordtam ki a babát úgy, hogy nem feküdtem (kellett volna), de a munkámat még át akartam adni a utódomnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ez nem semmi!
Igen,egy hete volt vizsgálat,teljesen zárt vagyok.
De van egy pont ahol rugdos,vagyis olyan mintha kapirgálna,és ott fáj is.Nem nagyon,de épp elég arra h megijedjek.
2012. dec. 10. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!