Szerintetek jó még a 0,84-es AFP érték? Pontosan 16 hetesen vették le a vért. Meg kicsit több a magzatvizem. A doki nem mondott semmit, hogy aggódnom kellene. D e azért mégis. Véleményetek?
Nekem 0,6 lett az afp (ez már határérték alatt volt az itteni labor szerint), tökre megijedtem, de a doki mondta, hogy nyugodjak meg, ez az afp egy elavult vizsgálat! Neked határértéken belül esik, tehát jó eredmény!
A magzatvíz mennyisége pedig akár egyik napról a másikra változhat!
Ha a dokid nem mondott semmit, akkor végképp ne aggódj!
Köszi és gratulálok a picihez! Remélem nekem is egészséges kislányom lesz:)
A többiek még írjatok véleményt, mert engem a kettő együtt aggaszt( magzatvíz+afp)
A mádoki terhességemnél 0,87 volt az afp. Az orvosom és egy genetikus az istenhegyin azt mondta h ez jó.
Pár héttel később a sote I-en pedig azt írták rá a papíromra h alacsony. Majdnem igaz a mondás, h ahány ahány ház kb annyi szokás. Ezen már fel sem húztam magam. Kisfiammal 2 éve 3,0 volt... teljesen rendben van.
Úgyh az afp-vel ne foglalkozz. Én már rájöttem h én nem tudok normális afp eredményt produkálni.
A magzatvízhez nem tudok hozzászólni.
az afp 0,7-2,5 között jó, de a legtökéletesebb érték az 1
szóval ezek alapján neked az afp miatt nem kell aggódnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!