36 hetesen a méhlepényem már 3. fokban érett és a magzatvizem is kissé kevesebb (ez van a leletemen). Ez azt jelenti, hogy előbb fogok szülni?
Figyelt kérdés
A dokim csak annyit mondott, hogy jöhet előbb a baba, de nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak... Engem egy kicsit aggaszt. Van valaki hasonló helyzetben?2008. aug. 27. 20:33
1/4 anonim válasza:
Valószínű hogy előbb jön a baba, ne félj a 36 hét után már érett a kicsi a kinti életre.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így vagyok!36 hetesen 3-ad fokban meszesedett4Nekem is csak annyit mondtak h ha az nst ok akkor nincs gond
És az ok volt
Valamint 1x megnézték a lepényi áramlást ami szintén jó lett!Hálas az égnek!Ennek ellenére mégis izgulok Én is!De hát már nem lehet baj,mármint h már nem számít koraszülöttnek!
sok egészséget!
37 hetes ksimama
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam,sőt..nekem már a 32. héttől csúnyán meszes volt a méhlepényem. Hetente jártam nst-re és uh-ra. Nem biztos,hogy előbb fogsz szülni. Én még igy is 1 héttel túl hordtam a babám:)Tehát a 41. héten szültem. Ő most már 6 hónapos és egészséges:))
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a megnyugtató válaszokat, most megyek NST-re, remélem minden rendben lesz ott is. Még szeretném pár hétig bent tartani a babót, bár már nagyon várom, hogy megölelhessem:)
2008. aug. 28. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!