Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gombás fertőzés, mivel kenjem/...

Gombás fertőzés, mivel kenjem/kenjük magunkat?

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok, visszatérő gombás fertőzésem van odalenn. A nőgyógyász már többször írt fel hüvelytablettát, de csak egy ideig használt, aztán jöttek a tünetek újra. Sosem várom meg, hogy nagyon kellemetlen legyen, szinte mindig kenem magam canestennel, de nem az igazi. Néha a páromnak is égő, viszkető érzése van szex után. Gondolom azért, mert már oda-vissza adogatjuk egymásnak. Van olyan krém, amivel mindketten kenhetnénk magunkat? Erre jó a canesten? Más ötlet esetleg? Előre is köszi!
2012. dec. 9. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Párod is bekenheti canestennel.
2012. dec. 9. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen a párod is használhatja a Canestent,de én a helyedben újra felkeresném a nőgyógyászt,mert a Canesten szart sem ér!!Nekem már 7 volt gombám,és mindig visszatért a Canestentől!!Aztán elmentem az orvoshoz,és ő írt nekem krémet,kapszulát és kaptam 5 ampullás injekciót is,amit 5 hét alatt kellett felvennem!Azóta egyetlen egyszer sem jött vissza a gombám.Persze akkor még nem voltam terhes,nem tudom,hogy neked írna-e a doki injekciót?! Ez volt egyébként tavaly július elején!

Ja és a dokinak mondd meg,hogy a párod is küszködik vele,és olyan valamit írjon,amit ő is használhat!!Nem szabad egyébként sem elhanyagolni,de terhesen pedig pláne nem szabad,mert a fertőzések veszélyesek a babára nézve!!

18+5 hkm

2012. dec. 9. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Holnap megyek orvoshoz, mindenképp megemlítem neki. a canesten tényleg nem a legjobb...

köszi :)

2012. dec. 9. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
* bocs,7x volt
2012. dec. 9. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Mindenképpen doki,de miután irt fel neked is meg a párodnak is valamit és azt a kúrát befejeztétek,akkor tudom ajánlani a gynophilus hüvelykúpot.heti 2-t használj belöle és ez akkor kordában tartja a hüvelyi ph-t és kisebb valószínüséggel alakul ki bármilyen fertözés vagy gomba.De azért kérdezz rá a dokidnál.Nekem a fogadottam mondta h használjam,vénynélküli készítmény olyan 2500ft körül van de 14 darabos.Heti 2szedése esetén nem vészes ha ugy vesszük az ára se.:)jó baba várást nektek!!:)32hkm
2012. dec. 10. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!