Gombás fertőzés, mivel kenjem/kenjük magunkat?
Szia.
Igen a párod is használhatja a Canestent,de én a helyedben újra felkeresném a nőgyógyászt,mert a Canesten szart sem ér!!Nekem már 7 volt gombám,és mindig visszatért a Canestentől!!Aztán elmentem az orvoshoz,és ő írt nekem krémet,kapszulát és kaptam 5 ampullás injekciót is,amit 5 hét alatt kellett felvennem!Azóta egyetlen egyszer sem jött vissza a gombám.Persze akkor még nem voltam terhes,nem tudom,hogy neked írna-e a doki injekciót?! Ez volt egyébként tavaly július elején!
Ja és a dokinak mondd meg,hogy a párod is küszködik vele,és olyan valamit írjon,amit ő is használhat!!Nem szabad egyébként sem elhanyagolni,de terhesen pedig pláne nem szabad,mert a fertőzések veszélyesek a babára nézve!!
18+5 hkm
Holnap megyek orvoshoz, mindenképp megemlítem neki. a canesten tényleg nem a legjobb...
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!