Nem múló fertőzés terhesség alatt! Volt másnak is ez a problémája? El vagyok keseredve és aggódom!
Hosszan elnyúló bakteriális fertőzés, hólyaghurut, egyre kellemetlenebb panaszokkal! Antibiotikum kúra után is változatlan helyzet! :( Pedig az arra érzékeny gyógyszert kaptam!
Már terhesség előtt is többször volt ilyen, de mindig ki lett kezelve.
Szia. Első vagyok. Most jöttem a dokitól, még mindig fennáll a fertőzés. jövő héten kapom meg a laborból az eredményt!! Megőrülök én is, mi lesz azt nem tudom. szerintem kapok megint antibiotikumot!
Te hogy vagy? Voltál azóta orvosnál? Kíváncsi vagyok mit mondott. Majd írj.
Szia! Voltam orvosnál, monural port írt és ha ez sem használ, sajnos úgy néz ki megint egy antibiotikum kúra kell rá. A panaszok nem múlnak, sőt egyre rosszabb! Remélem most már hamarosan túl leszünk ezen, mert nagyon kellemetlen! :( Addigis sok folyadék, kamillatea, tőzegáfonya...
Jobbulást!!
Szia. Pont tegnap voltam orvosnál. Még mindig fennáll a fertőzés sajnos. De már nem idegeskedek emiatt. Annyit mondtak, hogy igen kis mértékű, ezért nem kapok már antibiotikumot, mert többet árt az antibiotikum. Szóval ez van. A baba jól van, mocorog, már befordult :)
Veled mi a helyzet??? Hogy vagy??
Szia.
Örülök, hogy így állsz hozzá, biztos rendben lesz minden!
Nekem most azóta jobb lett, enyhültek a panaszok, így én sem szedek most antibiotikumot! Remélem így is marad!
Kívánok Neked további problémamentes kismamaságot, könnyű szülést és egy gyönyörű, egészséges babát! :-)
Ja, igen és még egy kérdés... kislány vagy kisfiú lesz?? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!