Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a teendő? Most mi lehet?

Mi a teendő? Most mi lehet?

Figyelt kérdés
Pisilés után amikor kitörlöm fáj a húgycső nyílásom.Nem csíp,fáj.Nem tudom mitől lehet mert figyelek mindenre.Most 14 hetes terhes vagyok.Kb 10 hetesen volt egy gombás fertőzésem,akkor az orvos Kliont írt fel ami kimarta a nyálkahártyámat.Csípet nagyon.A védőnő azt mondta azt ne használjam hanem a canesten kenőcsöt,az helyrehozta.Azóta nem volt semmi,csak most ez.

2012. nov. 4. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért az elég durva h a védőnő felülbírálja a dokidat! Arra nem gondolt h a kenőcs az csak ott kezeli helyileg...és ha felment a hüvelyedbe??? Az sokkal veszélyesebb...ha nincs onnan kifertőtlenítve, lehet h tünet mentes lettél a canesten kenőcstől, de az a hüvelyedből nem ölte ki a bacikat! A doki meg nem írta volna fel ha nem lehetne használni, szerintem jó nagy hülyeséget csináltál h a védőnődre hallgattál...ők ezeket nem tanulják az ilyen gombás fertőzések kezeléséhez nekik semmi közük...,nem bántásból írtam...lepontozhatsz, de szerintem vagy doki vagy ha van kúpod kezd el szépen használni!
2012. nov. 4. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le én nyíltan szoktam írni ha valami nem tetszik.De most nincs olyan helyzet,nem bántottál meg :)

De az az eset már nem most volt,az helyre jött a kenőcstől is,nem volt utána gond.Ez más

2012. nov. 4. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom h lehet h elmúlt a kenőcstől, de a hüvelyedből nem! Ez babára veszélyes! Ha már nem mostani én akkor is úgy lennék nyugodt ha a kúpot is elhasználtam, mert soha nem tudhatod h mi maradt ott még ha tünetmentes is! Lehet h rád nézve nem, de a babára veszélyes lehet! Inkább 'fölöslegesen' kúpoznám magam, minthogy baj legyen! Nem okos akarok lenni csak én tanultam ezt és tényleg csak a te és a baba érdekében, vagy ha ezt nem akarod akkor egy kenetvétel mindent megold. Szerintem 14hetesen ez nem normális h fáj, meg amúgy sem!
2012. nov. 4. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor most mit tanácsoltok,mit tegyek?Holnap megyek vissza a védőnőhöz,fogom mondani.De menjek vissza oda a terhesgondozóba ahol legelőször voltam?
2012. nov. 5. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mindenképp visszamennék h egy doki mondjon valamit! Azért ő mégis csak jobban tudja, mint egy védőnő!!!
2012. nov. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!