Mi a teendő? Most mi lehet?
Figyelt kérdés
Pisilés után amikor kitörlöm fáj a húgycső nyílásom.Nem csíp,fáj.Nem tudom mitől lehet mert figyelek mindenre.Most 14 hetes terhes vagyok.Kb 10 hetesen volt egy gombás fertőzésem,akkor az orvos Kliont írt fel ami kimarta a nyálkahártyámat.Csípet nagyon.A védőnő azt mondta azt ne használjam hanem a canesten kenőcsöt,az helyrehozta.Azóta nem volt semmi,csak most ez.2012. nov. 4. 19:13
1/5 anonim válasza:
Azért az elég durva h a védőnő felülbírálja a dokidat! Arra nem gondolt h a kenőcs az csak ott kezeli helyileg...és ha felment a hüvelyedbe??? Az sokkal veszélyesebb...ha nincs onnan kifertőtlenítve, lehet h tünet mentes lettél a canesten kenőcstől, de az a hüvelyedből nem ölte ki a bacikat! A doki meg nem írta volna fel ha nem lehetne használni, szerintem jó nagy hülyeséget csináltál h a védőnődre hallgattál...ők ezeket nem tanulják az ilyen gombás fertőzések kezeléséhez nekik semmi közük...,nem bántásból írtam...lepontozhatsz, de szerintem vagy doki vagy ha van kúpod kezd el szépen használni!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le én nyíltan szoktam írni ha valami nem tetszik.De most nincs olyan helyzet,nem bántottál meg :)
De az az eset már nem most volt,az helyre jött a kenőcstől is,nem volt utána gond.Ez más
2012. nov. 4. 20:06
3/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom h lehet h elmúlt a kenőcstől, de a hüvelyedből nem! Ez babára veszélyes! Ha már nem mostani én akkor is úgy lennék nyugodt ha a kúpot is elhasználtam, mert soha nem tudhatod h mi maradt ott még ha tünetmentes is! Lehet h rád nézve nem, de a babára veszélyes lehet! Inkább 'fölöslegesen' kúpoznám magam, minthogy baj legyen! Nem okos akarok lenni csak én tanultam ezt és tényleg csak a te és a baba érdekében, vagy ha ezt nem akarod akkor egy kenetvétel mindent megold. Szerintem 14hetesen ez nem normális h fáj, meg amúgy sem!
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor most mit tanácsoltok,mit tegyek?Holnap megyek vissza a védőnőhöz,fogom mondani.De menjek vissza oda a terhesgondozóba ahol legelőször voltam?
2012. nov. 5. 09:15
5/5 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképp visszamennék h egy doki mondjon valamit! Azért ő mégis csak jobban tudja, mint egy védőnő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!