Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetnék véleméyneket?...

KicsiiAníí kérdése:

Kérhetnék véleméyneket? Légyszi csak az olyanok válaszoljanak akik normálissan tudnak és ne olyanok akik csak marhaságokat irnak, mert avval nem segittenek semmit.

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan problémám hogy ijen túrós váladékom van ami ijen zöldes sárgás szinű vagy fehér. Viszketni is szokott de nem annyira csak kicsit. Gondolkodtam a Canesten Combin hogy vegyek-e olyat gyógyszertárba vagy a háziorvos irhat e fel mást, mivel nemsoká lesz hüvelyváladék tenyésztés a vizsgálatok során a terhességem alatt.ez befolyásolhatja ?Gondolom igen .

19hkm

2012. szept. 18. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz, és ő majd kiír neked kezelést.
2012. szept. 18. 13:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenképpen menj el a nőgyógyászodhoz, majd ő felír rá valami gyógyszert. Mivel várandós vagy, nagyon körültekintőnek kell lenned. Szerintem ne várd meg, az esedékes labor vizsgálatot. Mihamarabb kérj időpontot, és vizsgáltasd meg magad. Saját kútfőből, én nem javaslom, hogy megpróbáld otthon kikezelni magad.
2012. szept. 18. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Erről miért nem beszélsz a dokidnak?Mert lehet gomba,és az nem jó!Szerintem hívd föl,de ha nincs fogadott dokid,akkor menj el rendelési időbe,és ő tudja mit kell csinálni.Vigyázz a babàra!!!
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

én a helyedben még ma elmennék a nőgyógyászhoz, mivel ez valmai fertőzés, ami nem csak neked kellemetlen, de a babának is árthat. A felszálló nőgyógyászati fertőzések akár vetéléshez, korai burokrepedéshez és magzati károsodáshoz is vezethetnek! Ilyennel nem szabad játszani és otthon kísérletezni a kezelésével. Menj orvoshoz!

5/13 anonim ***** válasza:
várandósan semmit ne hazsnálj a doki taácsa nélkül. nem tudhatod, hogy "canesten-féle" gombád van, márpedig a canesten csak arra jó. menj el dokihoz,én is épp most küszködök a gombával (12hkm), nekem gyno pevaryl-t írt a doki, 2 naponta egyet teszek fel. sok sikert!
2012. szept. 18. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhesség elött ha bajom volt én is próbálkoztam kútfőből dolgokkal, de most terhesen nem mernék kockáztatni. Ha tudsz menj el a dokidhoz aki majd tud ajánlani jobbat is mint a Canesten (szerintem). Vagy védőnő, aki szintén ajánlhat valamit addig amíg nem sikerül orvoshoz eljutni.

Nincs ezzel baj, úgy tudom hogy terhesség alatt fogékonyabb az ember a gombákra-bacikra és sokan szenvednek tőle egész terhesség alatt.

11+3hkm

2012. szept. 18. 13:07
 7/13 A kérdező kommentje:

a nődokihoz időponttal több mint 2 hétre kaptam időpontot. addig a háziorvos is adhat rá valamit ? vagy védőnő ? holnap jutok el a védőnőhöz.Doki meg csak kövi héten tudok elmenni(háziorvos).

pár napja jelentkeztek ezek a tünetek és csak azt hittem hogy esetleg a megváltozott hüvelyváladékom miatt ijen . de ahofgy nem múlt ezért gondoltam talán gombára.

2012. szept. 18. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor menj Sztk-s dokihoz,vagy kórházi szakrendelésre!! A házidoki nem fog felírni Neked semmit,hiszen nem tudni,milyen fertőzésed van!!A védőnő nem írhat ki semmit! Addig meg,ülj bele ecetes vízbe (ha kádad van,akkor engedd addig,hogy szét "terpesztett" lábakkal a bikini vonalig érjen a víz,ebbe tegyél egy csészényi ecetet,ebbe addig ülj,míg ki nem hűl a víz. Ha nincs kádad,csak zuhanyod,akkor vegyél egy lavrot,abba engedj vizet,kb 1/4 csészényi ecetet önts bele,és ülj bele. Az ecet segít a hüvely ph-ját normál szintre vinni,mivel közel azonos a savassága a hüvelyével)! Ezt naponta 2-3 alkalommal ismételd meg,de minél hamarabb keress fel egy nőgyógyászt,mert a kezeletlen fertőzés komoly gondot okozhat (pl.kora szülés)

Ezen felül figyelj a személyes higiéniádra,a fehérneműidet fertőtlenítsd,és a törülköződ,pizsamád is úgy mosd,hogy fertőtlenítős vízben (vagy ecetes vízben- az ecet fertőtlenít is!) áztatod előtte! A Párodat is kezelni kell,Ő is bele ülhet az ecetes ülőfürdőbe,míg egy nőgyógyász ki nem ír Nektek valamit!!

Mielőbbi gyógyulást!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: 3 lányos,19hkm

2012. szept. 18. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ez valamiféle hüvelyi fertőzés lesz, amivel mindenképpen el kell menned dokihoz. Ha a sajátod nem tud fogadni, csak soká, menj el SZTK-s rendelésre, a legközelebbi kórházba.

Én is összeszedtem valamit, holnap megyek is a dokimhoz...

32 hkm

2012. szept. 18. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én nődokim egy gyógyszertári kúpot írt fel ami 10napos+arsol kenőcsöt, ez 100% jobb mint a canesten és vény nélkül kapható. Helyre rántott úgy, hogy ma már semmi bajom évekig folyamatosan előjött a gomba. A canesten kalap ... se ért. Kliont is írtak ki , de attól se jöttem rendbe. Szóval én ajánlom az arslot attól nem fog viszketni és várd meg míg eljutsz az orvoshoz. Egy háziorvos nem nőgyógyász.
2012. szept. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!