Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetnék véleméyneket?...

KicsiiAníí kérdése:

Kérhetnék véleméyneket? Légyszi csak az olyanok válaszoljanak akik normálissan tudnak és ne olyanok akik csak marhaságokat irnak, mert avval nem segittenek semmit.

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan problémám hogy ijen túrós váladékom van ami ijen zöldes sárgás szinű vagy fehér. Viszketni is szokott de nem annyira csak kicsit. Gondolkodtam a Canesten Combin hogy vegyek-e olyat gyógyszertárba vagy a háziorvos irhat e fel mást, mivel nemsoká lesz hüvelyváladék tenyésztés a vizsgálatok során a terhességem alatt.ez befolyásolhatja ?Gondolom igen .

19hkm

2012. szept. 18. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
inkább várd ki azt a két hetet, ha nincs úgy pénz a háznál magándokira. azzal többet érsz, mintha otthon kuruzsolnád ki saját magadat. kitartás!
2012. szept. 18. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hívd föl az aszisztensnőt és mond meg neki, hogy SOS kell menj a dokihoz....biztos nem fogja azt mondani hogy nem!! Terhesen ne használj semmi házi szert és gyógyszertárit sem az orvos megkérdezése nélkül!!
2012. szept. 18. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyanigy voltam én is 4 hete. Nekem sem volt időpontom, mégis fogtam magam és elmente, szart...m bele az időpontba,mert a védőnő is mondta és olvastam is hogy a kezeletlen gomba koraszüléshez vezethet. Nem is akartak fogadni az sztkban, de megmondtam hogy ez sürgös esetnek számit,mert ég és viszket a hüvely, pisilésnél is (na ez a pisilésnél is dolog nem volt igaz,de :) ) és meg kell néznie az orvosnak,nem az asszisztens feladata eldönteni hogy várjak e időpontra. Erre mondták,hogy jöjjek holnap délelött,mondtam hogy én innen sehova sem megyek amig meg nem néz az orvos. Na erre már adott sorszámot,és pont egy főorvos volt bent. Ő a Gynoxy200 kúpot mondta hogy szedjemm. Igaz 2000 ft 3db, és még az is rá volt irva,hogy bár gyenge a felszivódása,de terhesség alatt nem ajánlott,mégis használtam, gondolom egy főorvos tudja mit ad, és amugy is szinte minden gyógyszeren rajta van,hogy terhesség alatt ne.
2012. szept. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!