Aggódom. Ti elkezdenétek használni a Canestent, vagy várnátok hétfőig, hátha lesz nődoki? 24hkm
Tegnap este gombára gyanakodtam (túró szerű kevés folyás,viszketés),ma lett is véve Canesten combi,mert ma nem rendelt a nőgyógyász. Ma viszont már nem volt túrós folyásom,és kijött egy 6 hete csinált P2-es eredmény.
A nődoki sajnos elég lazán veszi a rendelést,hétfőn vagy lesz,vagy nem,viszont nyitva van a méhszájam (2100).
Nagyon a felé hajlok,hogy este használni fogom,de nem tudom mennyit árthatok ezzel?
Jaj,el is felejtettem hogy hétfő nem lesz mka nap!
Felénk elég tuskók a kórházban,az ügyeleten...
Árthatok,ha használom a canestent?
Nekem a kórházban, mikor benn feküdtem koraszülés veszélye miatt, a Klion D hüvelytablettát írták fel viszketésre, folyásra (szintén nyitott méhszáj 1100). De azt vény nélkül nem adják a gyógyszertárban, így mindenképp el kellene menned dokihoz... Addig meg szerintem használd a Canesten krémet.
36+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!