Miért mondják azt, hogy a terhesség a nő életének legszebb időszaka?
igen, ilyesmikre vártam, látjátok, csak az derül ki, hogy anyának lenni a legjobb.
Igaza van utolsónak, hogy a megszületés után már csak baj van a gyerekkel, ok, de akkor minek vállal az ember gyereket? Mikor eldönti, hogy gyereket akar, arra nem gondol, hogy születés után, ahogy mondod, csak a baj lesz vele? Azt hiszem, az ilyen „bajokat” is megédesíti minden pillanat, amit a babáddal töltesz, mikor letojja a ruhádat, és utána édesen rádmosolyog. Ha valaki azt mondja, hogy a gyerekkel csak baj van, akkor az minek vállalja? Ezt kellett volna megkérdezd a szomszédasszonyodtól
ja, még egy dolog 11.57-esnek!
Ok, hogy probléma van a babával a születés után is, de a legnagyobb probléma, hogy él-e még vagy sem, már nem áll fenn. Sír, ha jön a foga, majd abbahagyja; felmegy a láza az oltás után, majd lemegy; Nem eszik, majd enni fog.
De azt nem mondhatod a terhesség alatt, hogy meghalt, nem baj, majd feltámad! Szülés után az ilyen problémák nagy része megoldható, de a legnagyobb probléma, hogy él-e még, vagy sem, az nem orvosolható. Sajnos...
Lehet, hogy azért beszélek ilyen könnyen, mert azon kívül, hogy nem szoptattam, minden babás lépést végigjártam az öcsémmel, 13 éves voltam, mikor született. Vele aludtam egy szobában, éjszaka még énekeltem neki, mikor reggel kelnem kellett iskolába és az öcsi bömbölt, gyerek még annyit nem volt sétáltatva, mint az én öcsém. Szóval azt is tudom, milyen egy picibabával
11.53-asnak
Remélem, hamarosan sikerül neked is anyává válnod. Ezt kívánom teljes szívemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!