Lehet érezni ha nyílik a méhszáj? Vagy ez butaság? Sokat keményedek és megjön érzésem is van. Magne B6-ot szedek. Eddig zárt volt a méhszáj.33 hetes vagyok.
Szia!
Azt nem lehet érezni, hogy nyílik. Sajnos...
De ha sokat keményedsz, akkor nyílhat, de nem feltétlenül.
Szedj inkább Magnesii Citricit, sokkal erősebb, mint a Magne B6. Direkt kismamiknak ajánlják. Olcsóbb is, jobb is. még ha nem íratod fel, úgyis olcsóbb. Ha meg feliratod akár a házidokival, 1 doboz 130 ft körül van.
Előző terhességnél a 20.héttől nyíltam, és csak utána kezdtem keményedni. Túlhordtam a babát.
Most a 9. héttől nyitva vagyok és szinte nemis keményedek.
17 hós
27 hetes
Szia! MAgát azt hogy na most nyilik szerintem nem lehet érezni. Nekem a lányommal 2 hónappal szülés előtt 2 ujjnyira nyitva volt és nem éreztem semmit,még joslófájásaim sem voltak. Most viszont 38.-ik hétben vagyok a fiammal és vasárnap olyan erős fájásaim voltak hogy azt hittem menni kell. Másnap megvizsgált a szülésznő és mondta hogy bő egy ujjnyira kinyilt a méhszáj. Na most hogy ez a nagy fájások közepette történt e..... ki tudja... De a keményedés és megjön érzés természetes az nekem is volt már ebben az időben is de a méhszáj kemény és zárt volt egészen mostanáig.
További szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!