Lehet érezni, ha kinyílik a méhszáj? 32 hetes kismama vagyok, és rengeteget keményedek.
Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 18:55
1/4 anonim válasza:
érezni nem lehet, én is kicsit nyitva vagyok, a doki állapította meg múlt héten.
magnéziumot és pihenést javasolt, hogy ne nyíljon tovább.
33 hetes
2/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő mondta, hogy a görcsölés lehet jele a kinyílásnak, de mástól ezt még nem hallottam...
3/4 anonim válasza:
Szia!Én is sokat keményedtem a 32.héten, és a dokim Magnesii Citrit szedését javasolta, és jelentősen lecsökkent. A 36. hét óta amióta nem szedem ismét nagyon gyakori viszont jelenleg a 39. héten vagyok és a méhszáj állapota 3000. Nem mindenkinél nyílik a méhszáj a keményedéstől, és nem is lehet érezni. Ha tudsz akkor menj el a dokidhoz, mert nekem nagyon bevált ez a fajta magnézium. Boldog Új Évet Mindenkinek!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek Boldog Békés Új Évet Kívánok! Sok örömöt a picikhez mindenkinek! :-)
2008. dec. 31. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!