Mi lesz a 36. hét után? Lehet előbb szülök majd? Elég sokszor keményedek, magnéziumot szedek, most 31 hetes vagyok. Méhszáj szerencsére mindig zárt. De a 36. héttől már nem lehet magnéziumot szedni. Mire számítsak?
én is elég sokat keményedtem 30 hét felett,és ráadásul szépen lassan a 32. héttől elkezdtem kinyilni.36.hétre teljesen kinyiltam.holnap kezdem a 38.hetet,és még egyben vagyok.kedden elment a nyákdugóm,azóta keményedésen kivül semmi,még joslo sem volt,pedig elötte az is volt.az én fiam nem akar kifele sietni.a magnéziumra meg csak azt tudom mondani hogy nekem a doki is és a védőnőm is azt mondta hogy az szedjem csak tovább(3x1 magnesium citricit-et szedek).
szerintem nyugodj meg(tudom mondani könnyű)mert az idegeskedés sem neked sem a babádnak nem jo.nem törvényszerű hogy hamarabb jön .
egyébbként 2 hete mondta a doki hogy 2 hetet ad és megszülök,de még egyben vagyok.ja és már a 22. hét óta koraszüléssel fenyeget rövidülés és keményedések miatt.
további nyugodt pocakosodást,és könnyű szülést kivánok.
Szia!
Bár már megköszönted a válaszokat, de meg szeretnélek nyugtatni:)
Előző terhességemnél a 20.héttől napi 3*1 Mg citrátot szedtem, mert nyílt a méhszájam és sokat keményedett a pocakom. A doki koraszüléssel ijesztgetett.
A 35. héten már 1111 volt a méhszáj.
A 36. héttől pedig nem szedhettem a Mg citrátot. Minden héten, amikor vizsgált, azt mondta, hogy bármikor szülhetek. Nos, 40+1 voltam, amikor befektetett a kórházba. Én kértem, mert sokat voltam otthon egyedül és féltem, hogy mi lesz ha beindul a szülés. Na, a kórházban, oxitocinoztak, magzatvizet néztek, túrkáltak.
Semmi fájásom nem volt az NST szerint sem.
40+4 voltam, amikor a doki burkot repsztett, kézzel kicsit rásegített és 20 perc múlva felsírt a kisfiam:)
Most tesót várjuk. A 9. héttől 2110 a méhszájam, most vagyok 24 hetes. Még nem keményedik úgy a pocakom, de emiatt a méhszáj érték miatt ott lebeg a koraszülés esélye...
Nyugi!!!!! Nem feltétlenül fog előbb érkezni a babád:)
Pihenj és sok folyadék!!!
Nagyon aranyos vagy! Neked is köszönöm a megnyugtatást!
Gratula a gyerkőchöz és a pocaklakóhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!