Nyilall a hüvelyembe? Normális, vagy a méhszáj nyílhat esetleg? 32 hetes vagyok. Sokszor keményedek és megjön érzésem is van, magnéziumot szedek elég sokat, Béresből 3-4 db-ot a doki javaslatára.
szervusz!
ez az érzés a hüvelyedben lehet az, ahogyan a szalagok nyúlnak és kisugárzik. azonban a keményedéssel és az alhasi görcsökkel egyben... én a helyedben elmennék az orvosomhoz, ha szabin van, akkor oda, ahol rendel! jobb a biztonság! megvizsgálnak és akkor érzik, mi a helyzet a méhszájaddal!
most látom, hogy ez tegnapelőtti kérdés! remélem azóta megoldódott! ha nem, akkor legalább hívd fel az orvosod, és kérdezd meg tőle is :)
Kellems babavárást! :)
Szia! Én 30 hetes vagyok, de nálam már a 28-tól jelentkeztek. Aggódva rohantam a dokihoz,méhszáj zárt. Azt mondta a nyilalás és a görcsölgetés azért lehet mert a gyerek egy idegre ül, illetve begörcsöl a méh ha fordul. Hát nem tudom. Mostanába egyre többet forog.
Érdemes lenne egy méhszájat nézni nyugtatásként.
Már biztos túl vagy a doki, megírnád, hogy minden rendben van-e és mit mondott erre?
Két napja este nekem is annyira nyilallt a hüvelyem, hogy fájt. Még csak 24 hetes vagyok.
Szerencsére minden rendben, a méhszáj zárt volt. Magnézium és pihi. De ha neked is hasonló van, azért Te is szólj a dokidnak!
Minden jót, boldog babavárást!
Köszi, hogy válaszoltál, örülök, hogy nálad minden rendben. Egy hét múlva megyek dokihoz, szólni fogok erről neki.
Neked is minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!