Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babás pocak ez? Hanyadik...

Babás pocak ez? Hanyadik héten volt Nektek ekkora hasatok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 7. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem már a 12-dik héten volt kb ekkora mint neked. Bár én a harmadik gyermekemet vártam, és 46kg-val kezdtem a terhességet. Boldog babavárást.

3fiú anyuja

2012. dec. 7. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
én is 46 kg vagyok
2012. dec. 7. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
és hány hetes vagy? első baba?
2012. dec. 7. 13:36
 4/8 Szundika20 ***** válasza:

Szia!

Én 48 kilóról kezdtem most vagyok 53 kiló 12 hetesen. estére fújódok nagyon akkor nagyobb... Reggel meg még kisebb mint a tied... De napközbe kb ennyim is ekkora!:)

2012. dec. 7. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Aranyos pocak, de kívülállóként nem mondanám rá, hogy terhes vagy. De azt sem, hogy kövér! Nekem kb az 5. héten volt ekkora :)
2012. dec. 7. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mondanám azt hogy terhes vagy!
2012. dec. 7. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tűnik babás pocaknak. CSak mintha hasba vettél volna egy mély lélegzetet. Ha várandós vagy, idővel majd kialakul és egyértelműbb lesz.
2012. dec. 7. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek ekkora a 26 hetes hasa! Harmadik baba, az első kettővel is pici hasa volt, de 3 kiló felett születtek.
2012. dec. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!