Milyen gyakori ez mostanában?
Igen, ráadásul pont én is 6 hetes voltam, pecsételő vérzésnek hívják, sokat kell vele feküdni, lényegében csak feküdni, nekem még utána majd 1 hónapig volt de ritkán, egyszer volt egy nagyobb vérzés akkor befektettek visszatartáson voltam ekkor voltam 6 hetes. Most 24. vagyok minden rendben a kislányommal.
Sok sikert és pihenj sokat nagyon sokat ne emelj kíméld magad mindentől.
Szívből kívánok minden jót
Ha a doki látott, és rendben van minden, és nem erős a vérzés, akkor lehet, hogy csak mensis vérről van szó.
A mensis fájdalom teljesen normális, van akinél végig van, nekem 10 hét körül mult el. Aztán a terhesség végén visszajön, akkor már mint jóslófájás.
Pár csepp vér, ha nem erős és nem sok, és nem kimondottan görcsölsz, akkor nem gond.
Nekem 3X volt vérzésem, 29,32 és 36 hetesen, de nem csináltak semmit vele, kaptam egy tabit...Egészségesen még egyben vagyunk 38 és fél hetesen:-)
Ha megnyugtat, azért menj el a dokihoz, de ha nem erős a vérzés, nem hinném, hogy gond lenne.
Nekem a Rutascorbint írták fel 3X2 adagban, recept nélkül lehet kapni, egyfajta izomlazító. Ha gondolod, kérdezz rá.
És nyugi, ne légy nyugtalan, az nemjó:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!