29 hetes kismama vagyok. Gyakori has feszülésim vannak és alhasi szurkálások! Mostanában több lett a folyásom is! Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:28
1/4 anonim válasza:
Szia! Nem normális egyébként! Menj el orvoshoz. Nekem ugyan ez volt és a c:1100as lett mert nemvigyáztam! Mihamarabb lásson orvos! Minden jót!
2/4 A kérdező kommentje:
Mit jelent a c:1100? Kedden voltam a dokinál és megvizsgált,de semmit nem talált!
2010. ápr. 22. 13:41
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ne ijedj meg, főleg ha a napokban voltál dokinél. Én is a héten voltam, és mondtam neki, hogy fáj, húzódik sokszor a hasam. Azt mondta minimum 2 liter folyadékot kell inni, illetve szedjek magnéziumot, amit mondjuk szedtem eddig is egyet, mostanában este még egyet, és a sok folyadék tényleg segít. Szóval no problem. Az a szám a méhszáj állapotát jelzi, az enyém pl. Cerviogramm 3000, azaz teljesen zárt.
28 hetes km.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvizsgált a dokim azt,mondta teljesen zárt a méhszájam és nem vett észre hála az égnek semmit sem!Remélem minden rendben lesz!:)Jó baba várást mindenkinek!
2010. ápr. 23. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!