Mostanában kapsz hasznos választ, segítséget itt a Gyakori kérdéseken?
Én kapok! De hozzáteszem, nem is teszek fel olyan kérdést, amit ezerszer feltesznek egy nap. Azért van a kereső,hogy használjam. Csak egy példa. Nem tudtam,hogy mennyit folsavat szedjek és beírtam a keresőbe,hogy folsav. És tátám, már ki adott vagy 3 oldalt. Minek tegyem fel 125-ször is a kérdést.
Szóval általában olyat is kérdezek, ami tucat kérdés. És igen, kapok rá hasznos válaszokat!
Most nem téged bántalak, de amit te felhoztál példának,hogy mit vegyek a gyereknek, na ez hasonló a családi kapcsolatok témakörnél,hogy mit vegyek a pasimnak. Valentin nap környékén úgy napi 10-15 ilyen kérdés van, de azért felteszi valaki még 16-odjára is. Ne is csodálkozzon, hogy nem kap értelmes választ!
Mindig van egy-két okoskodó, aki azt hiszi ő a legjobb, ő csinálja legjobban és akkor is beszól, ha senki nem kérdezte.
De próbálj meg rajtuk túllépni, leginkább azért, mert aki így viselkedik, annak szerintem nagyon gáz lehet az élete, ha ez a legnagyobb öröme!
Ritkán teszek fel kérdést, de olyankor azért akad segítőkész válasz, és a többség egyáltalán nem gonosz, csak éppen azt a pár hülyét az ember sokkal többnek érzi, mert jobban fel lehet magunkat hergelni rajtuk.
Én eddig szerencsére - bár még igazán kevés kérdést tettem fel - igazán értelmes válaszokat kaptam. Kevés, de hasznos választ.
Amúgy azt meg én is látom, hogy vannak itt olyanok (a válaszaik színvonala és mondanivalója alapján a 15-17 körüli korosztály tagjai), akik csak szórakozni és kötekedni járnak ide. Az ilyeneket meg kell próbálni figyelmen kívül hagyni, bár néha nekem is kinyílik a bicska a zsebemben tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!