Kérnék egy kis segítséget! Én 21 éves vagyok, a párom 26 elég sokat beszélgetünk mostanában a gyermekvállalásról, voltunk is együtt a 14,22, és 25 napon, volt egy kis vérzésem is, de megcsináltam a tesztet és negatív lett! Mit tegyek, h sikerüljön?
még csak most próbálkoztunk először, de nem tudom, h jól próbálkozunk-e!
köszönöm
szia
hát még azért elég korai elkeseredned nem kell, van aki sokáig próbálkozik és sajna nem sikerül, persze a közép idő ha akkor ovulálsz a legjobb, de szerintem ha az a baba meg akar foganni akkor meg fog, türelem.
meg lehet hogy a teszt is korai volt.
Ne számolj..
Legyetek együtt,amikor jól esik,és ne amikor "muszáj",és hidd el hamarabb meglesz az eredménye,mintha minden hónapban azon görcsösz,hogy mikor is kell...
Nem bántás,hanem saját szomorú tapasztalat.
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!!
Csak izgulok a dolgok miatt mert a nőgyógyászom talált decemberben egy kis problémát az eredményeim között.
Folyamatosan küszködök a menstruációval mert van amikor kéthetente és van amikor 2 havonta van vérzésem, tehát nincs rendes peteérésem! De nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!