Milyen meghökkentő, vagy nem épp gyakori nevet adtak mostanában a környezetedben?
Szia!
Nekünk ha kislány lett volna akkor Vanessza lett volna a neve:)! Nekem már nagyon régóta tetszik. De végül kisfiú lesz igy Martin lesz a neve:DD!
A Ramónak nekem is tetszett de tényleg elég cigányos név(sajnos) szerintem a vanessa is!!
DE mindenkinek más és más ízlése van!:))
Az én lányom Panna lesz!
Szia!
Ha igaza van a dokinek és tényleg lány, akkor Míra lesz:)
Nem,nem cigányos a Ramóna!!Èn ismerek párat,szökék,bombázók,kedvesek! :)
Külföldön lakom,itt nagyon elterjedt az Alina-de nagyon szép-,minden második kislányt Lenának,Leninek,Leonának hívnak,vagy még gyakori a Magdalena is.. ??Fiúnevek:Max,Leo,Leon,Timo,Elias..
Szia!
A fiam Mátyás lett, öcsémet Zsigmondnak hívják, szerintem szép nevek. Fiam 5 hós, öcsém 2 éves. Unokatesóm 4 éves fiát Kevinnek hívják (nekem mindig a Backstreet Boys jut róla az eszembe, hát nem is tetszik ez a név :) ) Akikkel egy kórterembe feküdtem anno ilyen neveket adtak: Gellért, Örs, Arabella. Ismerek egy Zselykét is. Van Zétény Raul nevű kisfiú is a környezetemben.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!