39 hkm vagyok. Idegesít minden, nyugtalan vagyok, mindenki a karácsonyról beszél, én meg úgy érzem, hogy nem is várom! Tiszta gonosznak érzem magam! Van még más is így?
bár még 'csak' a 28. hétben járok, de én is így vagyok vele... a hátam közepére nem kívánom ezt az idei karácsonyi mizériát. rohangászás az ajándékok után, vendégek jönnek-mennek... inkább pihennék, és kihagynám az egészet. mondjuk alapból nem szeretem a karácsonyt (megvan a miértje, nem csak úgy mondom), szóval az idei még borzalmasabb lesz a számomra mint a többi.
meg az a rengeteg elköltött pénz, olyan rokonokra, akiket évente csak egyszer látok... inkább költeném a babámra.
én is gonosznak érzem magam emiatt, de ezzel nem tudunk mit csinálni, jövőre már sokkal jobb lesz, mikor a gyerkőceink miatt díszítjük föl a fát, esetleg velük sütünk, főzünk... azt már várom :)
Én ios olyan undok és házi sárkány vagyok,kibirhatatlan!Próbálom titkolni de nem sikerül és olyanokat szolok amit esetleg nem kellene.A párom agyára megyek,
34 +4 hkm :(
Én 34 hetes vagyok és mindenki idegesít aki alapba is idegelt az meg mégjobban.nem bírom elviselni az embereket a közelembe..:D
Próbálom a kevés türelmemet a gyerkőceimre fordítani de nem sok sikerrel mert ők is eléggé rosszcsontok mostanában.A karácsonyról meg annyit h nem szeretem mert csak a pénzről szól.egyedül csak az boldogít akkor h a gyerkőceim mennyire tudnak örülni az ajándéknak :) asszem idén a hormonok miatt el is fogom magamat sírni...:')
Neked már csak egy hét...:) aztán majd jön a 2-3 hét depi.nálam ez volt....de fel a fejjel inkább nevess mindenen ne mérgelődj.:)
Jó baba várást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!